Medjani Galatasaray'a meydan okudu

Medjani Galatasaray'a meydan okudu

Galatasaray maçına çok iyi hazırlandıklarını söyleyen Trabzonsporlu Carl Medjani, "Hiçbir şeyden korkumuz yok" yorumunu yaptı.


Süper Lig'de bu akşam sahasında Galatasaray'ı konuk edecek olan Trabzonspor'un deneyimli ismi Carl Medjani, zorlu karşılaşma öncesi iddialı açıklamalarda bulundu. Cezayir'in Le Buteur gazetesine konuşan 29 yaşındaki futbolcu, Galatasaray karşısındaki galibiyete inandıklarını söyledi.
 
Ligin ilk yarısındaki karşılaşmada sarı-kırmızılıları 3-0 mağlup ettiklerini hatırlatan Medjani, "Galatasaray'ın karşısına çıkmaya tamamen hazırız. Takım olarak bu maç için çok iyi çalıştık. Neden iyi bir mücadele ortaya koymayalım ki? Hiçbir şeyden korkumuz yok. Yendik yine yenebiliriz" diye konuştu. 
 
Galatasaray'ı farklı yendikleri maçta, attığı iki golle zaferin mimarı olan Carl Medjani, "Ligin ilk yarısındaki maçta attığım goller ve o maçtaki performansım hala aklımda. Bir kez daha böyle bir oyun oynamamam için bir neden yok. Ancak hep söylediğim gibi önemli olan gol atmak değil. Takımın üç puanı alması, hepsi bu" ifadelerini kullandı.