Mark Cavendish Türkiye'ye geliyor

Mark Cavendish Türkiye'ye geliyor

Mark Cavendish, Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nda yarışacak.

Dünyanın 1 numaralı bisikletçisi olarak kabul edilen ve yıllık 10 milyon Euro'luk geliriyle dünyanın en çok kazanan sporcuları arasında yer alan Mark Cavendish, 26 Nisan-3 Mayıs tarihleri arasında koşulacak Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nda yarışacak.

Bisiklet turları arasında değerini her geçen sezon biraz daha artıran Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu, bu yıl 51. kez düzenlenecek.

Dünyaca ünlü sprinterler; Mark Cavendish (üstte) ve Tom Boonen’in de bu önemli organizasyonda yer alacağı açıklandı. Geçtiğimiz yıl sergilediği başarılı performansla yeşil mayoyu sırtına geçiren Cavendish, bu yıl da yarışacak.

26 Nisan-3 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek dev organizasyonda yarışacağı açıklanan bir diğer önemli isim ise Tom Boonen (üstte) oldu.

9 Mart’ta yapılan Paris-Nice yarışında sakatlanarak operasyon geçiren 35 yaşındaki ünlü sprinter, sakatlığının ardından ilk yarışına Türkiye’de çıkacak.

Öte yandan bu yılki yarışta ülkemizi, son iki yılda olduğu gibi kadrosunu önemli isimlerle güçlendiren Torku Konya takımı temsil edecek. (Habertürk)

2015'TE YARIŞACAK ÖNEMLİ İSİMLER ŞUNLAR:
Mark Cavendish (Etixx Quick Step)
Tom Boonen (Etixx Quick Step)
Alessandro Petacchi (Southeast)
Andre Greipel (Lotto Soudal)
Sacha Modolo (Lampre-Merida)