Mario Gomez'e Çin'den 15 milyon EURO

Mario Gomez'e Çin'den 15 milyon EURO

Mario Gomez, Çin'den 15 Milyon Euro'luk bir teklif aldığını açıkladı.

Mario Gomez'in başını döndüren teklif! Beşiktaş'ın eski forveti Gomez, Çin'den aldığı astronomik teklifi itiraf etti. Bundesliga takımlarından Wolfsburg'ta forma giyen 31 yaşındaki forvet, teklife önce inanamadığını söyledi.

Alman basınına konuşan Mario Gomez, ''Teklif gerçekten çok çılgındı. Böyle bir teklif aldığınızda kendinize soruyorsunuz... Bunlar ciddi mi yoksa miktarı yanlış mı yazmışlar?'' sözlerini kullanırken, menajeri Uli Ferber Çin ekibi Tianjin Quanjian'in kendisine, haftalık 300 bin euro'da, toplamda 15 milyon Euro civarında bir teklifte bulunduğunu açıkladı.

Gomez, Çin'den aldığı bu teklife rağmen Tianjin Quanjian'i reddettiğini söyledi ve ''Asya, şu anda benim için bir opsiyon değil. Aslında benim hayatıma göre de uygun değil. Ben Dünya Kupası'na katılmak istiyorum. Bunun için göz önünde olmalıyım.'' dedi.

Mario Gomez'in menajeri Uli Ferber, ayrıca Premier Lig'den bir kulübün de 6 milyon euro net maaşla bir teklifte bulunduğunu ancak Mario Gomez'in Wolfsburg'ta kalmak istediği için bu teklifleri reddettiğini dile getirdi. 

Sporx