Mario Gomez zirveye demir attı

Mario Gomez zirveye demir attı

Nisan ayında spor sayfalarında en çok konuşulan futbolcular sıralaması belli oldu.

Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun bitimine 3 hafta kala 3 puan farkla zirvede yer alan Beşiktaş'ın golcü ismi Mario Gomez de gol krallığından sonra haberde de zirveye demir attı.

Interpress tarafından yazılı basında çıkan haberler üzerine yapılan araştırmada, Beşiktaş’ın ve Almanya Futbol Milli Takımı’nın golcüsü Mario Gomez’in toplam 1.897 haber ile zirvede yer aldığı ortaya çıktı.

Fenerbahçe’nin Hollandalı yıldızı Robin Van Persie 1.561 haberle ikinci sırayı alırken, Galatasaray’ın dünyaca ünlü oyuncusu Wesley Sneijder’in de 1.343 haberle üçüncü olduğu saptandı.

Yazılı basında son bir ayda çıkan haberlere göre oluşan listede, Galatasaray’da top koşturan Alman yıldız Lukas Podolski toplam 1.185 haberle dördüncü sırayı alırken, Fenerbahçe’nin Portekizli oyuncusu Luis Nani’nin de 1.129 haberle beşinci olduğu tespit edildi.

Geçtiğimiz ay en çok konuşulan futbolcular arasında ilk on sıra içinde, Fenerbahçe’nin golcü futbolcusu Jose Fernandao ve Galatasaray’ın kalesini koruyan Fernando Muslera’nın bin haberle gündeme geldikleri belirlendi. Beşiktaş’ın zirve yürüyüşünde attığı goller ve asistlerle büyük katkı veren Jose Sosa ile yine siyah beyazlı takımın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma listeye 800’ü aşkın haberle girerken, Fenerbahçe’nin ve A Milli Futbol Takımı’nın sol beki Caner Erkin de 700’e yakın haberle yer aldı.