Mario Gomez bu hafta içinde bitebilir !

Mario Gomez bu hafta içinde bitebilir !

Beşiktaş Yönetimi, Wolfsburg forması giyen Alman panzerini ikna edebilmek için Almanya’ya hareket etme kararı aldı.

Gelecek sezon için transfer çalışmalarına erken start veren ve kadrosunu öncelikle kaliteli bir forvetle takviye yapmak isteyen Beşiktaş, eski yıldızı Mario Gomez’i Türkiye’ye getirmek için her yolu deniyor.

Forvet konusunda Aboubakar’ın disiplinsizliği sebebiyle verim elde edemeyen Beşiktaş’ın, eski gol kralını yeniden kadrosuna katarak forvet konusunu bir an önce sonlandırmayı istediği öğrenildi.

Wolfsburg ile Haziran 2019’a kadar sözleşmesi bulunan futbolcuyla hafta içinde özel bir görüşme gerçekleştirecek olan yönetim, olası bir aksilik halinde Schalke ile sözleşmesi bitecek olan dünyaca ünlü gol makinesi Hollandalı Klaas-Jan Huntelaar ile temas için şehir değiştirecek.

Wolfsburg’un ligden düşmesi halinde Alman panzeri Gomez’in takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Kariyerinin son yıllarında Avrupa arenasında boy göstermek isteyen 31 yaşındaki futbolcuyu yeniden kadroya katmak için her yolu deneyeceği öğrenilen Beşiktaş yönetiminin, bu hafta içinde somut bir haberle Türkiye’ye dönmesi bekleniyor.

Wolfsburg kariyeri oldukça kötü başlayan Gomez, takımın başına Bayern Münih döneminden yakından tanıdığı Andries Jonker’in gelmesiyle uçuşa geçti.

Bayern döneminde arasının çok iyi olduğu Jonker’le yeniden çalışma fırsatı bulan Alman yıldız, 3 maçlık periyotta Mainz, Leipzig ve Darmstadt ağlarına tam 3 gol bıraktı. Alman kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Jonker’in göreve gelmesiyle rahat bir nefes alan Gomez’i Beşiktaş’ın ikna etmesi oldukça zorlu geçebilir. Deneyimli çalıştırıcının da yıldız oyuncusunu kadroda tutmak için elinden geleni yapacağı kaydedildi.

Gomez bu sezon ne yaptı?

Bundesliga: 24 maç 9 gol 2.054 dakika

Almanya Kupası: 2 maç 1 gol 119 dakika

Milli Takımı: 8 maç 4 gol 402 dakika

Fanatik