Mario Gomez Barcelona yolunda

Mario Gomez Barcelona yolunda
Güncelleme:

Fiorentina, Mario Gomez'i Barcelona'ya önerdi, 'Cristian Tello'yu bize bedavaya verin.' dedi. Katalanlar teklifi kabul ederse Mario Gomez Barça'lı olacak.

Türkiye'de yaşanan olayları gerekçe göstererek Beşiktaş'a veda eden Mario Gomez için hemen her gün yeni bir iddia gündeme gelmeye devam ediyor. 

Fiorentina'dan bonservisinden indirime gidilmesini isteyen ve Napoli ile flört halinde olan Mario Gomez için bir flaş iddia da Barcelona için geldi.

MARİO GOMEZ-TELLO TAKASI

Alternatif santrfor transferi yapmayı planlayan Barcelona'ya Gomez'i teklif eden Fiorentina'nın karşılığında ise Cristian Tello için (Geçtiğimiz sezon Fiorentina'da kiralık olarak forma giydi) talep edilen 9 milyon Euro'luk bonservis bedelini ortadan kaldırılmasını önerdi.

Barcelona, Fiorentina'nın teklifini kabul ederse; Mario Gomez - Cristian Tello takası gerçekleşecek ve Alman golcü, önümüzdeki sezon Barcelona formasını giymeye başlayacak.

"YÜKSEK PROFİLLİ FORVET"

Barcelona Genel Sekreteri Robert Fernandez de yaptığı açıklamada alternatif olarak değerlendirebilecekleri "yüksek profilli" bir forvet oyuncusunu transfer edebileceklerini açıklamıştı.