Manisaspor'a rehavet uyarısı

Manisaspor'a rehavet uyarısı

PTT 1. Ligi'nde cumartesi günü son sıradaki Orduspor deplasmanına çıkacak Manisaspor'da rehavet uyarısı yapıldı.

PTT 1. Ligi'nde cumartesi günü son sıradaki Orduspor deplasmanına çıkacak Manisaspor'da teknik direktör Taner Taşkın, futbolcularına rehavet uyarısında bulundu.

Ligde sadece 3 galibiyet alarak 11 puan toplayabilen rakiplerinin kaybedecek bir şeyinin olmadığını anlatan Taner Taşkın,"Orduspor'a saygı duyarak oynayacağız. Kaybedeceğimiz puanlar bizi dönüşü olmayan bir yola sokabilir. Karşıyaka ve Şanlıurfaspor mağlubiyetlerini unutup Orduspor maçına odaklandık" dedi. Manisaspor, bu maç öncesi 23 puanla 17'nci sırada bulunuyor.

GALATASARAY BİLET FİYATLARI AÇIKLANDI
Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final rövanş maçında ise 8 Nisan Çarşamba günü ilk maçta Türk Telekom Arena'da 4-0 yenildiği Galatasaray'ı konuk edecek Manisaspor'da bilet fiyatları belirlendi. 19 Mayıs Stadı'nda saat 20.30'da oynanacak karşılaşmada VIP a-b-c-d-e tribünü ve kapalı tribün 50 TL, Spil kale arkası 45 TL, Galatasaraylılar için Tarzan tirübünü 50 TL ve Gediz kale arkası ise 45 TL olarak netleşti. Biletlerin satışa çıkacağı tarih ise önümüzdeki günlerde açıklanacak.