Mandıralı'dan Olcan itirafı

Mandıralı'dan Olcan itirafı

Va­hid Ha­lil­hod­zic, 9-10 fut­bol­cu­ya ih­ti­ya­cı ol­du­ğu­nu di­le ge­tir­di...

Trab­zons­por ile an­tre­nör ola­rak söz­leş­me­si sü­ren Ha­mi Man­dı­ra­lı, 9-10 trans­fer is­te­yen ha­le­fi Ha­lil­hod­zi­c’­e “5 isim ye­ter­li­” ce­va­bı­nı ver­di. “Ol­ca­n’­ın sa­tıl­ma­ma­sı­nı is­te­miş­tim. Gön­de­ril­me­si ge­re­ken­ler kal­dı. Kal­ma­sı­nı is­te­dik­le­rim ise gön­de­rildi."

Trab­zons­por Tek­nik Di­rek­tö­rü Va­hid Ha­lil­hod­zic, 9-10 fut­bol­cu­ya ih­ti­ya­cı ol­du­ğu­nu di­le ge­tir­di. Fut­bol­cu­la­rın tek­nik ve tak­tik ba­kım­dan ye­ter­siz ol­du­ğu vur­gu­su­nu yap­tı. Bu du­rum, ta­kı­mın bir ön­ce­ki tek­nik di­rek­tö­rü Ha­mi Man­dı­ra­lı­’nın ça­lış­ma­la­rı­nı akıl­la­ra ge­tir­di.

Malouda, Colman ve Bamba

Et­ki­siz ve va­sıf­sız bir ta­kım bı­rak­tı­ğı yö­nün­de­ki eleş­ti­ri­le­ri­ne ka­tıl­ma­yan Man­dı­ra­lı­’nın ya­kın çev­re­si­ne “Hen­ri­qu­e, Ad­ri­an, Ol­ca­n’­ın sa­tıl­ma­sı­nı is­te­me­miş­tim. Bu­nun­la bir­lik­te Ma­lo­uda, Col­man ve Bam­ba­’nın gön­de­ril­me­si ge­rek­ti­ği­ni yö­ne­ti­me ilet­miş­tim. Per­for­mans­la­rı ye­ter­li de­ğil­di. Git­me­sin­den ya­na ol­ma­dı­ğım fut­bol­cu­la­rın hep­si kal­dı, sa­tıl­ma­sı­nı is­te­me­di­ğim oyun­cu­lar ise gön­de­ril­di­” de­di­ği öğ­re­nil­di.

Hü­cu­ma 2 oyun­cu is­ti­yor­du

Fut­bol di­rek­tö­rü sı­fa­tıy­la gö­rev ya­pan ve Bor­do-Ma­vi­li ku­lüp­le söz­leş­me­si de­vam eden Mandıralı trans­fe­ri de de­ğer­len­di­re­rek "Ta­kım­da ban­ko oy­na­ya­cak 5 ta­ne is­me ih­ti­yaç var­dı. Sto­pe­re, sol be­ke, or­ta sa­ha­ya 1’er fut­bol­cu, sant­rafo­ra da 2 fut­bol­cu. Ha­lil­hod­zi­c’­in di­le ge­tir­di­ği gi­bi 9-10 oyun­cu­ya ih­ti­yaç ol­du­ğu­nu dü­şün­mü­yo­ru­m” ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı­ğı da ge­len ha­ber­ler ara­sın­da. Ol­can Ga­la­ta­sa­ra­y’­a, Ad­ri­an Al Nas­r’­a, Hen­ri­qu­e de Şan­gay ta­kım­la­rı­na trans­fer ol­muş­lar­dı.

Fırtına’da Belkalem sesleri

Trabzonspor’un, teknik direktör Halilhodzic’in Cezayir Milli Takımı'ndan eski öğrencisi 25 yaşındaki savunmacı Essaid Belkalem’le anlaştığı kaydedildi. Belkalem'i satın alma opsiyonuyla kiralamak isteyen Trabzonspor'un, kulübü Watford’u da ikna ettiği belirtildi. Prosedürlerin ardından oyuncunun Avusturya kampına katılması bekleniyor. Halilhodzic, idmanı izleyen basın mensuplarına, “Bir kere de baklava getirin” dedi. Muhabirler, “Baklava mı, transfer mi” diye sordu. Boşnak hoca, “Tabii ki transfer” yanıtını verdi. Öte yandan Bourceanu ve Zeki Yavru sakatlandı. Kadir Keleş’in ise 2-3 hafta sahalardan uzak kalacağı kaydedildi.

Trabzonspor’un transferleri

Futbolcu    Geldiği takım    Bonservis ücreti (euro)
Abdullah Turan    Trabzon A2     -
Salih Dursun (k)    Galatasaray     -
Ferhat Yazgan    Wolfsburg    90 bin
Kurtuluş Yurt    Bandırma    70 bin
Turgut Doğan    Gaziantep     -
Anıl Taşdemir    Ordu    400 bin
Gökhan Karadeniz    Altınordu    900 bin
Serhat Çakmak    Ajax U19     -
Yusuf Erdoğan    1461 Trabzon     -
Serdar Gürler    Elazığ    1.3 milyon
Deniz Yılmaz    Elazığ    1.8 milyon

Transfere harcanan toplam miktar: 4 milyon 560 bin euro

Bugün