Mancini Ünal Aysal'ı çıldırttı !

Mancini Ünal Aysal'ı çıldırttı !

Kasımpaşa maçı sonrası Ünal Aysal'ın çok sinirli olduğu ve takımın kaptanlarını görüşmeye çağırdığı iddia edildi.

Bu sezon ‘bir var bir yok’ şeklinde yoluna devam eden G.Saray’da Kasımpaşa karşısında alınan 4-0’lık yenilgi başkan Ünal Aysal’ın da sabrını taşırdı.

Şampiyonluk kadar önemli olan lig ikinciliği için oyuncularından daha önce söz alan Aysal,  Kasımpaşa karşısındaki silik ve isteksiz oyundan dolayı hem teknik direktör Mancini’ye hem de oyunculara sert çıktı...

İlk olarak Florya’dan sorumlu olarak görev yapan yöneticiler Şükrü Ergün ve Mehmet Cibara’yı teknik direktör Mancini’yle konuşmaya gönderen Aysal yenilginin nedenini sordururken bu iki yöneticiden takım kaptanları Selçuk ve Sabri ile birlikte yabancılardan Melo ile Sneijder’i de bir toplantı için organize etmelerini istedi.

Arena’daki ağır mağlubiyetin faturasını kesmek için önce kaptanlarla görüşmek isteyen Aysal, yöneticilerine, “Bana kaptanları çağırın” diyerek talimat verirken Mancini ile yapılan görüşmenin ardından ise sinirleri daha da gerildi.

HEP BAŞKASI SUÇLU!

İtalyan teknik adamın her seferinde olduğu gibi bir kez daha kendini savunup suçu tamamen hakeme atması da Aysal’ı kızdırdı. Hakemin vermediği faulü öne sürüp ‘Bu olmasaydı kazanırdık’ diyen Mancini tansiyonu daha da yükseltirken sabrı iyice taşan Aysal’ın hafta içinde takımın kaptanları ile yapacağı toplantının ardından sert tedbirler alacağı ve gelecek sezonla ilgili değişiklikler yapacağı öğrenildi.

Hem teknik heyete hem de oyunculara çok kızgın olan Aysal’ın maç sonrasında yakın çevresine, “Her zaman destek olduk ve isteklerini yerine getirdik. Kaç kere Florya’ya gittim. Bu sezon bir daha da Florya’ya gitmem” dediği öğrenildi.