Mancini Juventus'a mı?

Mancini Juventus'a mı?

Juventus’ta teknik direktör Antonio Conte’nin durumu merak konusu olmaya devam ediyor.

Conte’nin yeni sözleşme görüşmesini erteletmesi Juventus’ta hoca adaylarını gündeme taşıdı, İtalyanlar Mancini’yi en güçlü iki adaydan biri olarak gösterdi.

İtalya’da şampiyonluğa yürüyen Juventus’ta teknik direktör Antonio Conte’nin durumu merak konusu olmaya devam ediyor. Sözleşmesi 2015’te bitecek olan deneyimli çalıştırıcıya yönetim yeni sözleşme teklif ederken Conte’nin ise bu görüşmeyi sezon sonuna ertelettiği belirtiliyor.

Monaco başta olmak üzere Antonio Conte’yi isteyen önemli ekipler olduğu belirtilirken, 44 yaşındaki çalıştırıcının kesin kararını sezon sonunda vereceği ifade ediliyor. İtalyan çalıştırıcının takımdan ayrılması durumunda, Torino ekibinin başına geçecek isimler arasında Galatasaray Teknik Direktörü ise ilk sırada yer alıyor.

Çizme’den gelen haberlere göre Conte’nin sezon sonunda yeni bir maceraya atılması durumunda en önemli iki hoca adayı Roberto Mancini ve Luciano Spalletti. Mancini’nin geçtiğimiz aylarda verdiği bir demeçte, çocukken bir Juventus taraftarı olduğunu söylemesinin, siyah-beyazlı camiada sempatisini artırdığı yorumlarının yapılması da dikkat çekti.

Milliyet