Mancini Fatih Terim'e özendi

Mancini Fatih Terim'e özendi

İtalyan hoca, devre arasında, Sneijder'in golünün finalin habercisi olduğunu söyledi..

İtalyan hoca, devre arasında, Sneijder'in golünün finalin habercisi olduğunu söyledi, "İnanmayan 2. yarıya çıkmasın. İlk araçla, İstanbul'a dönsün" dedi.

Şampiyonluk yarışında geride kalan Galatasaray'da Ziraat Türkiye Kupası'nda finale kalmanın sevinci yaşanıyor. Bursaspor'u süper bir mücadele sonunda 2-0 geriden 5-2 yenen sarı-kırmızılı ekibin müthiş geri dönüşünde ise devre arasında soyunma odasında yaşanan kenetlenmenin yattığı ortaya çıktı. Teknik direktör Roberto Mancini'nin Sneijder'in 45+1'de attığı golle içeriye 2-1 mağlup gelen öğrencilerine hitaben, "Bu gol bize turu getirecek. Ben buna inanıyorum. İnanmayan varsa sahaya çıkmasın ve buradan İstanbul'a giden ilk araca binsin" şeklinde ateşleyici bir konuşma yaptığı öğrenildi.

Yedekleri de çağırdılar

Tecrübeli hocanın ayrıca, "Sert, dişe diş oynamaya devam. Yerde yatan adam istemiyorum" diyerek galibiyet için sonuna kadar savaş emri verdiği bildirildi. Mancini'nin konuşmasının ardından kaptanlar Selçuk İnan, Sabri ile Burak da yedekler dahil tüm oyuncuları bir araya toplayarak galibiyet yemini ettirdi. Üç oyuncunun, "Biz Galatasaray'ız. Bu maçı alacağız. 45 dakika her şeyimizi sahaya koyacağız ve buradan finalist olarak çıkacağız" sözleri ikinci yarıda sahada esecek Galatasaray kasırgasının habercisi gibiydi. Konuşmaların ardından sahaya çıkan Aslanlar, 4 gol atarak Bursa'yı adeta sahadan sildi ve kupada adını finale yazdırdı.

Fotomaç