Manchester United ilk yarıda fişi çekti !

Manchester United ilk yarıda fişi çekti !
Güncelleme:

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United, altıncı hafta maçında sahasında ağırladığı Leicester City'i 4-1 mağlup etti.

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi A Grubu'ndaki rakibi Manchester United, üst üste üç mağlubiyetin ardından merakla beklenen lig randevusunda son şampiyon Leicester City ile Old Trafford Stadı'nda karşılaştı. Teknik direktör Jose Mourinho, performansı nedeniyle eleştirilerin hedefinde olan takım kaptanı Wayne Rooney'e ilk 11'de şans vermedi.

Karşılaşmanın 22. dakikasında perdeyi savunma oyuncusu Smalling ile açan ev sahibi ekip, 37. dakikada Mata, 40. dakikada Rashford ve 42. dakikada Pogba'nın golleriyle soyunma odasına 4-0 gibi farklı bir skorla gitti. İkinci yarıda Gray'in golüne engel olamayan Manchester United, üç puana dört golle uzandı.

90 milyon sterlinlik bonservis bedeliyle dünyanın en pahalı transferi olarak Manchester ekibinin kadrosuna katılan Pogba, yeni takımındaki ilk golünü kaydederken, İsveçli yıldız Ibrahimovic'e benzerliğiyle dikkat çeken ve sahaya giren bir taraftar güvenlik görevlilerince uzaklaştırıldı.

Manchester United, karşılaşmada De Gea, Blind, Smalling, Bailly, Valencia, Herrera, Pogba, Rashford, Mata, Lingard ve Ibrahimovic 11'i ile mücadele etti. Konuk ekibin İtalyan teknik direktörü Claudio Ranieri, geçen sezon şampiyonluğun mimarlarından Vardy ve Mahrez'i ikinci yarının başında oyundan aldı.

Bu galibiyetin ardından puanını 12'ye çıkaran Mourinho yönetimindeki Manchester United, UEFA Avrupa Ligi'ndeki ikinci maçında perşembe günü Zorya, ligde ise pazar günü Stoke City ile puan mücadelesi verecek.

Manchester United ve milli takım kariyerinde çeşitli kulvarlarda çıktığı ilk maçlarının hepsinde gol atarak dikkatleri üzerine çeken 18 yaşındaki Rashford, Manchester ekibinde ilk kez üst üste üç maçta rakip fileleri havalandırdı.