Malaga kararını verdi ! Amrabat...

Malaga kararını verdi ! Amrabat...
Güncelleme:

Malaga Nordin Amrabat için nihai kararını verdi ancak Galatasaray'ın küçük bir iyilik yapması gerekiyor.

Galatasaray'dan kiralık olarak gittiği Malaga'da kalıp kalmayacağı büyük merak konusu olan Nordin Amrabat için karar verildi. 30 Nisan'a kadar 3.5 milyon euro ödediği takdirde oyuncunun bonservisini alma opsiyonu bulunan mavi-beyazlı ekip sarı-kırmızılılarla masaya oturmaya karar verdi.

Malaga yerel basınında yer alan haberlere göre İspanyol ekibi, Galatasaraylı yöneticilerle bir araya gelecek ve Faslı futbolcu için fiyat indirimine gidilmesini isteyecek. Sezona fırtına gibi giren, ancak sakatlığının ardından form tutmakta zorlanan Amrabat'ın son maçlarda yeniden iyi bir görüntü çizmesiyle futbolcunun alınmasına karar verildiği bildirildi.

Türkiye'ye geliyorlar

Real Sociedad ve Atletico Madrid maçlarındaki oyunu takdirle karşılanan 27 yaşındaki oyuncunun bonservisinin alınmasına karar verildi. Son olarak Atletico maçının en iyi oyuncusu seçilen Amrabat için Malagalı idarecilerin önümüzdeki günlerde İstanbul'a gelecekleri ve fiyat indirimi de talep edecekleri görüşmede oyucunun bonservisini almak için Galatasaraylı yöneticilerle görüşecekler.

Milliyet