Malaga, Amrabat için geliyor !

Malaga, Amrabat için geliyor !

İspanyol kulübü Malaga, Amrabat'ın bonservisini almak için en üst düzeyde İstanbul'a çıkarma yaptı.

İspanya'nın La Liga takımlarından Malaga Amrabat'ın bonservisini Galatasaray'dan alabilmek için 3 üst düzey yöneticisini İstanbul'a gönderdi.

Başkan yardımcısı Moayad Shatat, Genel Müdür Vicente Casado ve Sportif Direktörü Mario Armando Husillos Galatasaray ile pazarlıklar yapmak için görevlendirildi.

Malaga kulübünün Galatasaray ile daha önce anlaşmaya vardığı kiralık sonrası 3.5 milyon euroya bu oyuncunun bonservisi alınır maddesini işleme koyacağı belirtiliyor. Malaga kulübünden edinilen bilgilere göre 3.5 milyon euroluk opsiyonun hayata geçirilmesi için tarafların 30 Nisan tarihine kadar birbirlerine süre tanıdığı öğrenildi.

Malaga'nın Amrabat'ın bonservisini alması halinde bu oyuncuyu bir başka kulübe daha yüksek bir fiyat ile satılmasına kesin gözüyle bakılıyor. İspanyol medyasına göre Amrabat için Sevilla ve  West Bromwich Albion takımlarından ciddi teklifler var. Faslı oyuncunun Malaga forması altında çıkardığı başarılı maçları göz önünde bulunduran bu kulüplerin İspanyol takımına 10 milyon euronun üzerinde bir rakamı önerdiği de gelen haberler arasında.

DHA