Mahmut Uslu'dan transfer açıklaması

Mahmut Uslu'dan transfer açıklaması

Mahmut Uslu, bu yaz döneminde kadrolarına kattıkları oyuncuların bonservisleri için toplam 35 milyon Euro harcadıklarını açıkladı.

Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu, Ozan Tufan, Luiz Adriano ve Kevin Mirallas'a yaptıkları tekliflerin detaylarını ilk kez açıklarken, bu sezon bonservislere toplam 35 milyon Euro harcadıklarını söyledi.

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, bu yaz döneminde kadrolarına kattıkları oyuncuların bonservisleri için toplam 35 milyon Euro harcadıklarını açıkladı. A Spor'a verdiği röportajda sarı lacivertli kulübün transfer çalışmaları hakkında önemli bilgiler veren Uslu, şunları söyledi:

"ORTA ALANA TRANSFER YAPACAĞIZ"
"Hocamız orta alanda 4 artı Alper yeter dedi. Şu an bu bölgede 3 isim (Mehmet Topal, Meireles ve Souza) artı Alper var. Yani bu bölgede eksiğimiz var. Hoca buraya oyuncu istiyor. Shakhtar maçından bağımsız olarak buraya oyuncu alabiliriz.

"OZAN TUFAN'A 6 MİLYON EURO VERDİK"
Ozan Tufan için 6 verdik, 10 istediler. Sonra 8'e düştüler. Forvet olarak Luiz Adriano'yu düşündük. 8 milyon bonservis ve 5 milyon Euro imza parası vermeyi kabul ettik ancak oyuncu Milan'ı tercih etti. Yine sağ kanat için Kevin Mirallas'ı düşünüyorduk. Ancak oyuncu hocasıyla sorun yaşamasına rağmen gelmek istemedi.

"SOW'UN FİYATI 13 MİLYON EURO"
Sow bizim için önemli bir oyuncu. 1 yıl daha sözleşmesi var. 3-5 milyon Euro veren çıkıyor. Zaten sözleşmesinde 13 milyon Euro'ya serbest kalma maddesi var. Bu parayı veren Sow'a imza attırabilir.

"BU YIL BONSERVİSE 35 MİLYON EURO HARCADIK"
Türkiye Ligi'nde şampiyon olmak kolay değil. Bu yıl 35 milyon Euro bonservis harcadık. Çok deniyor ama insanlar utanıyor. Mustafa Denizli ile şampiyon olduğumuz yıl 70 milyon dolar harcamıştık. Böyle harcama yapıyorsun sonra hocalar takımları şampiyon yaptığını söylüyordu.

"ERSUN YANAL ARDA'YI İSTEDİ"
Biz ERSUN YANAL'a 'Arda Turan'ı ister misin' dediğimizde 'İsterim' dedi. Başka oyuncu önerdik onu da istedi. Teknik direktörler hep ister."