Maher'in kramponları satışa sunuldu

Maher'in kramponları satışa sunuldu

Zürih maçında 90 dakika sahada kalan Osmanlıspor'un Hollandalı yıldızı Adam Maher'in kramponları Hollanda'da internetten satışa sunuldu.

UEFA Avrupa Ligi'nde Zürih'i 2-0 mağlup ederek, L Grubu'nu lider tamamlayan Osmanlıspor'da büyük bir sevinç yaşanıyor. Takımın Fas asıllı Hollandalı futbolcusu Adam Maher, zaferin ardından De Telegraaf'a konuştu.

AZ Alkmaar ve PSV Eindhoven formalarını altı yıl giyen 23 yaşındaki orta saha oyuncusu, "Maçın ardından soyunma odasında büyük bir coşku vardı. Villarreal'i sıralamada geride bırakmak büyük iş" diye konuştu.

Zürih karşısında 90 dakika sahada kalan Maher şöyle devam etti: "Hollanda'da futbol daha çok teknik ve taktik yönüyle ön çıkıyor. Türkiye'de ise fizik güç hakim. Buraya geldikten sonra bir süre buna alışmam gerekti. Bundan sonra gelecek dönemlerimde bunun bana faydası olacak".

Adam Maher'in kramponları satışa sunuldu

Osmanlıspor'un zaferinin ardından Hollanda'da on-line satışa da hareketlilik geldi. Bir internet satış sitesinde maçın bitiminin hemen ardından Adam Maher'in kramponları satışa sunuldu. Futbolcunun PSV'deyken giydiği belirtilen ve imzalı olduğu ifade edilen kramponların bizzat Maher tarafından verildiği kaydedildi.