Luis Nani'den Fernandao'ya övgü !

Luis Nani'den Fernandao'ya övgü !

Fenerbahçe'nin Portekizli futbolcusu Luis Nani Fernandao'ya övgüler yağdırdı.

Fenerbahçe'nin Portekizli futbolcusu Luis Nani, Celtic deplasmanında aldıkları beraberliğini çok iyi sonuç olduğunu söyledi.

Celtic Park'ta oynanan ve 2-2 berabere tamamlanan Celtic - Fenerbahçe maçının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Nani, karşılaşmaya iyi bir başlangıç yapamadıklarını ifade ederek, "Maçın başında oyunu kontrol etmekte zorlandık. İlk 25 dakika pozisyon bulamadık. Sonra kornerden bir gol yedik. Daha iyi oynamaya başlarken kalemizde bir gol daha gördük. Maçtan kopmamak için bir gol bulmamız gerekiyordu ve Fernandao oyuna girdikten sonra golü bulduk. İkinci yarıda da skoru eşitleyen golü attık" diye konuştu.

Celtic deplasmanında aldıkları beraberliğin iyi bir sonuç olduğunu vurgulayan Portekizli oyuncu, "Celtic çok iyi bir takım. Grupta şu an her şey olabilir, her takımın şansı var" dedi.

Fernandao'dan da övgüyle bahseden Nani, "Fernandao sahada çok iyi mücadele eden, güçlü bir oyuncu. Defansı da rahatsız eden bir futbolcu. İlk golü de böyle buldu" ifadesini kullandı.

"Korner kullanırken, Celticli futbolcular ve taraftarlar seni sinirlendirdi mi" sorusuna da Luis Nani, "Futbol bu. Kariyerimde bu tür şeyleri çok yaşadım" yanıtını verdi.