''Lucescu, Fenerbahçe'ye imza atacak''

''Lucescu, Fenerbahçe'ye imza atacak''

Romanya eski Futbol Federasyonu Başkanı Sandu, Lucescu'nun Fenerbahçe ile flört ettiğini söyledi...

Mircea Sandu, "Şu anda bekliyor. Büyük ihtimalle yaz döneminde Shakhtar'la işi bitince Fener'e imza atacak" dedi...

Rumen teknik adam Mircea Lucescu'nun geçtiğimiz günlerde Shakhtar Donetsk'ten sezon sonunda ayrılacağının açıklanmasının ardından Rumen basınında flaş bir haberyayınlandı. Romanya eski Futbol Federasyonu Başkanı Mircea Sandu, Rumen basınına verdiği demeçte "Fenerbahçe, Lucescu'yu istiyor. Büyük ihtimalle yaz döneminde Shakhtar Donetsk'le işi bitince Türkiye'ye gidecek" dedi. Mircea Lucescu, geçtiğimiz günlerde, "Çıkan haberler doğru değil. Fenerbahçe ya da Türkiye'den kimse ile görüşmedim. Benim adıma da kimse görüşmedi. Ukrayna'da yaşamak tehlikeli. Gitmeyi düşünüyorum" açıklamasını yapmıştı.

LUCE ÖNEMLİ BAŞARILARA İMZA ATTI

Sezon sonunda Shakhtar ile sözleşmesi sona erecek olan Mircea Lucescu, daha önce Türkiye'de Galatasaray ve Beşiktaş ile şampiyonluk yaşamıştı. Ukrayna'da birçok lig şampiyonluğu yaşayan Lucescu, burada UEFA Kupası şampiyonluğu da yaşamış ve kariyerine önemli bir başarıyı daha ilave etmişti.

FENER'İ HAREKETLİ GÜNLER BEKLİYOR

Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, Lucescu ile ilgili olarak yorum yapmaktan kaçınıyor. Ancak şampiyonluğun elde edilememesi durumunda Lucescu'nun takımın başına getirilmesi çok da uzak bir ihtimal değil. Yabancı kontenjanının da kalkmasıyla F.Bahçe'yi yaz aylarında hareketli bir dönem bekliyor.

HER TAKIMDA BAŞARILI OLDU

Lucescu, Galatasaray ve Beşiktaş'ın ardından Ukrayna'da da başarılara imza attı. UEFA Kupası'nı da Lucescu, Şampiyonlar Ligi'nde aradığı başarıya ulaşmak için Fenerbahçe'ye gelebilir...

Takvim