Lucescu: ''Bana 1 hafta verin''

Lucescu: ''Bana 1 hafta verin''

Beşiktaş’a yeşil ışık yakan Mircea Lucescu bir hafta süre istedi.

11 yıldır çalıştığı Shakhtar Donetsk’ten problemsiz ayrılmayı planlayan Rumen hoca, Başkan Ahmedov’la görüşecek.

Yeni sezon için görüştüğü hocalar arasında Mircea Lucescu’yu liste başında tutan Beşiktaş Yönetimi, Rumen teknik adamdan haber bekliyor. Yapılan görüşmede sözleşmesindeki opsiyonu kullanmayı düşünmediğini ve Beşiktaş’a gelmeye sıcak baktığını bildiren Lucescu’nun, Shakhtar Donetsk yönetimi ile bizzat görüşeceğini söylediği öğrenildi.

Türkiye’de sadece Beşiktaş’ta hocalık yapacağını bildiren Mircea Lucescu’nun, Shakhtar Donetsk yönetimi ile kırgın ayrılmamak için siyah-beyazlıladan bir hafta süre istediği ortaya çıktı. 11 senelik emeği olduğu için ve Ukrayna’da iyi anılarla hatırlanmak istemesi nedeniyle Shakhtar Donetsk yönetimi ile bir araya gelecek olan Lucescu’nun, mevcut kadrodaki tüm Beşiktaşlı futbolcuları teker teker incelediği de ifade edildi.

Son yapılan görüşmede Başkan Fikret Orman’ın sözleri karşısında siyah-beyazlı kulübe yeşil ışık şakan Rumen teknik adamın, para ve bütçe gibi konuların ise daha sonra konuşulmasını istediği aktarıldı. Lucescu’nun, Shakhtar Donetsk Başkanı Rinat Ahmedov’la yapacağı kritik görüşmeden sonra Fikret Orman’la bir kez daha buluşması bekleniyor.

Milliyet