Luce milli oyuncuyu izledi, kancayı attı

Luce milli oyuncuyu izledi, kancayı attı

Mircea Lucescu’nun uzun süredir milli oyuncuyu izlettiği ve takımında görmek için yönetime öneride bulunduğu ortaya çıktı.

Milli maçlar sebebiyle geçtiğimiz Ekim ayında liglere verilen ara sonrasında Antalya’da Beşiktaş’la beraber kamp yapan Ukrayna temsilcisinin hocasının, Siyah-Beyazlılar’ın burada Osmanlıspor’la oynadığı hazırlık maçında İsmail Köybaşı’nı izlediği ve listesine eklediği öğrenildi.

Beşiktaş’ın yıldızını Shakhtar’ın scouting ekibi aracılığıyla da izleten Luce’nin, başarılı futbolcuyu kulübünün yeni sol beki yapmayı planladığı bildirildi. Kadrosunda bu bölgede görev yapan isimlerden Vyacheslav Shevchuk’un 36 yaşına gelmesi, Marcio Azevedo’nun da takımla yollarını ayırma hazırlığında bulunması sebebiyle Rumen teknik adamın, İsmail’i takımına kazandırma konusunda ısrarcı olduğu konuşuluyor.

2009’dan beri yer aldığı Beşiktaş’la sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Köybaşı için şimdiden nabız yoklamaya başlayan Shakhtar’lı idarecilerin, Ocak ayında resmi temaslara başlayıp transfere nokta koymayı planladığı iddia ediliyor. Kara Kartal’daki performansıyla tekrar Milli Takım kadrosuna giren başarılı sol bekin Türkiye’nin Euro 2016 kadrosunda yer alma ihtimalini de düşünen Ukrayna devinin, ara transfer döneminde İsmail’e Turuncu-Siyahlı formayı giydirmeyi hedeflediği bildirildi.

Fanatik