Liverpool'un korktuğu 3 Beşiktaşlı

Liverpool'un korktuğu 3 Beşiktaşlı

İngilizlerin Beşiktaş'ta en çok çekindiği üç isim Liverpool yerel basınınca duyuruldu.

UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş ile eşleşen Liverpoolluların en çok çekindikleri siyah-beyazlı futbolcular belli oldu. Liverpool yerel basınındaki habere göre Premier Lig ekibinin, Beşiktaş'ta üç oyuncuya özel önlem alması gerekiyor: Gökhan Töre, Sosa ve Demba Ba. 

Liverpool Echo gazetesinin haberine göre İngiliz devinin bu eşleşmede çok dikkatli olması gerekecek. 8-0 kazanılan yedi yıl önceki Beşiktaş'ın artık olmadığı ve siyah-beyazlıların şu anda o döneme göre çok daha güçlü olduğu yorumu yapıldı.

Gökhan Töre çok yönlü bir hücumcu olarak tanıtıldı. Avrupa Ligi'ndeki tüm maçlarda görev aldığı, üç gol attığı, üç golün de hazırlayıcısı olduğuna dikkat çekildi. Yaratıcı yönüyle Beşiktaş'ın ataklarının kilit ismi olduğu vurgulandı. Demba Ba için Liverpool'un belalısı olduğu ve isminin geçtiği şarkıların Anfield Road'da yankılandığı ifade edildi. Bu sezon 16 golü bulunduğu, formunun zirvesinde olduğu, çok dikkatli olunması gerektiği belirtildi.

'Rodgers iyi izlemeli'

Arjantinli Sosa'ya da özel bir parantez açıldı. Şampiyonlar Ligi finaline çıkan Atletico Madrid'de geçen sezon lig şampiyonluğu yaşadığı ve 15 maçta forma giydiği, bu sezon da Beşiktaş'ta 5 asisti bulunduğu duyuruldu. Teknik direktör Brendan Rodgers'in önünde zaman olduğu, mutlaka bu üç ismi iyi izleyip oyuncularına anlatması gerektiği kaydedildi.

Milliyet