Lescott Beşiktaş'a imzayı attı !

Lescott Beşiktaş'a imzayı attı !

Beşiktaş, devre arasında transfer edemediği Joleon Lescott'la anlaştı..

Siyah-beyazlılar, mevcut futbolcular rahatsız olmasın diye anlaşmayı hâlâ duyurmadı. Fakat gelecek sezon için hazırlık yapmaya çoktan start veren 31 yaşındaki savunmacı, başta birçok Beşiktaşlı oyuncunun oturduğu Acarkent olmak üzere İstanbul'daki sitelerde daire arıyor..

Geleceksezonun hazırlıklarına çok önceden başlayan ve G.Antep'le sözleşmesi bitecek Cenk Tosun'a şubatta imzayı attıran Beşiktaş, devre arasında transfer edemediği Joleon Lescott'la da anlaştı... İngiliz stoperin attığı imza henüz açıklanmadı ama 31 yaşındaki yıldız, İstanbul'da kendisine ev bakıyor...

Bilindiği üzere Beşiktaş devre arasında bir stoper takviyesi yapmak istiyordu... Kartal gündemine o dönem için 5 ay sonra kulübü Manchester City'yle sözleşmesi bitecek olan Joleon Lescott'u aldı... Siyah-beyazlılar tecrübeli oyuncuyla el sıkıştı, Lescott devre arasında Kartal olacaktı ama M.City menajeri Manuel Pellegrini, diğer 3 stoperinden ikisinin sakatlıkları nedeniyle ocakta oyuncunun takımdan ayrılmasına izin vermedi...

Fakat siyah-beyazlıların Lescott inadı bitmedi... Yıllardır Premier Lig, Şampiyonlar Ligi ve milli takımlar düzeyinde dünyanın en iyi hücum oyuncularına karşı birbirinden önemli mücadeleler veren deneyimli oyuncunun gelecek sezon için kadroya katılması adına çalışmalar devam etti.

EŞİ İKNA EDİLDİ

BEŞİKTAŞ'IN Kayseri ile oynadığı maç öncesinde yönetici Ahmet Kavalcı, Lescott'u İstanbul'a davet etti. Eşi ve çocuklarıyla gelen Lescott iki gün misafir edildikten sonra ülkesine döndü.

Siyah-beyazlı yönetimin her konuda anlaşarak imza attırdığı, eşini de ikna ettiği Lescott, bir kez daha İstanbul'a geldi... İngiliz yıldız gelecek sezon için hazırlıklara başladı ve kendisi ile ailesine rahatça yaşayabilecekleri bir yuva arıyor. Başta birçok Beşiktaşlı oyuncunun oturduğu Acarkent olmak üzere İstanbul'daki sitelerde daire ve çocuklarıın eğitimlerine devam edeceği okul arayan Lescott'la yapılan anlaşma ise mevcut oyuncuların rahatsız olmaması nedeniyle hâlâ gizli tutuluyor.

Vatan