Lens ve Sow'un durumu henüz netlik kazanmadı

Lens ve Sow'un durumu henüz netlik kazanmadı

Sezon başında kiralık olarak kadroya katılan Sow ve Lens'in durumu henüz netlik kazanmadı.

Fenerbahçe’de yeni sezon öncesi kadro planlamaları yapılırken özellikle bazı isimler öne çıkıyor. Jeremain Lens’in kiralık durumunu düşünen sarı-lacivertlilerde bir diğer merak edilen konu Moussa Sow olacak. 

Moussa Sow cephesinde de benzer bir gündem konusu mevcut. Fenerbahçe’yi oldukça seven Senegalli futbolcu, özellikle yeni sezon planlamasında olmaya sıcak bakıyor.Sarı-lacivertli kulübü çok seven ve özellikle taraftarlardan çok büyük destek gören Sow, kariyeri açısından da Avrupa’ya yakın olmayı amaçlıyor. 2018 Dünya Kupası’nda Senegal ile birlikte yer almayı çok isteyen tecrübeli forvet için bu nedenle gelecek sezonun önemi de bir hayli büyük.

Milli takım antrenörü Alou Cisse’nin mutlaka iyi bir ligde görmek istediği Sow açısından hem Fenerbahçe’de hem de Avrupa kupalarında mücadele etmek önemli olacak. Bunun haricinde Birleşik Arap Emirlikleri yerine İstanbul’da yaşamak da daha cazip bir seçenek olarak duruyor. Şu anda ailesi Dubai’de olan Sow’un bu durumu da düzeltip, beraber yaşamak istediği belirtildi. 

Milliyet

Etiketler Fenerbahçe sow Lens