Lens aslında oynamayacaktı

Lens aslında oynamayacaktı

Fenerbahçe, Lens’in takıma dönüşü ile tekrar galibiyetle tanıştı.

Hollandalı oyuncunun, sakatlıktan yeni çıkması ve fiziksel eksikliği nedeniyle Konyaspor karşısında sonradan oyuna dahil olması bekleniyordu. Ancak maçın önemi nedeniyle ilk 11’de yerini aldı ve Fenerbahçe yeniden kazandı.

Hollandalı futbolcunun sakatlığı sebebiyle yer almadığı üç maçta galibiyet alamayan sarı-lacivertliler, Lens’in kazandırdığı penaltı ile Atiker Konyaspor maçında galibiyete uzandı. 
 
Bir aylık bir aranın ardından takıma dahil olan oyuncunun fiziksel eksikliği bulunuyordu. Uzun süredir maça çıkmayan Hollandalı’nın mücadelenin ikinci yarısında oyuna dahil olması bekleniyordu. Ancak Konyaspor karşısında alınacak galibiyet, Fenerbahçe adına tekrar zirve yarışına ortak olması demekti. Maçın kaybedilmesi durumunda takımın yarıştan tamamen kopma ihtimali söz konusuydu. Bu nedenle Lens ilk 11’de mücadeleye başladı. İlerleyen bölümlerde yorulan futbolcu ikinci yarının başında oyundan alındı. 
 
Kadro rekabeti
 
Fenerbahçe’de sakat oyuncuların dönmesiyle birlikte kadroda ciddi bir rekabet söz konusu olacak. Ozan ve Fernandao’nun sakatlıkları devam ederken Salih, Volkan Şen, Sow ve Lens iyileşti. Bu isimlerin katılımı ile özellikle hücum hattında ciddi bir rekabet söz konusu olacak.

Etiketler Fenerbahçe Lens