Leicester City durdurulamıyor !

Leicester City durdurulamıyor !
Güncelleme:

İngiltere Premier Lig'in 22. haftası liderlik koltuğu için çok kritik bir mücadeleye sahne oldu.

Premier Lig'deki zirve yürüyüşüne devam eden Leicester City, en yakın takipçisi Manchester City'i 3-1 yenerek puan farkını 6'ya çıkardı ve şampiyonluk rüyasına bir adım daha yaklaştı.
 
Ada'da haftanın sonucu en merak edilen mücadelesinde lider Leicester City, ikinci sırada bulunan Manchester City'e konuk oldu.
 
Karşılaşmaya fırtına gibi başlayan Leicester henüz 3. dakikada golü buldu. Mahrez'in ortasına ceza sahası içinde dokunan Huth takımını öne geçiren golü kaydetti. Golü kalesinde görüp geri düşmesine rağmen sık sık atağa çıkan Manchester City aradığı golü bir türlü bulamadı. İlk yarı da Leicester'ın 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.
 
Leicester City, ikinci yarıya da müthiş başladı. 48. dakikada ilk golün asistini yapan Mahrez bu kez golü kendisi attı. Bu golle 2 farklı üstünlüğü yakalayan Leicester, oyunun kontrolünü tamamen eline geçirdi. Manchester City'i tamamen yıkan darbe ise 60. dakikada geldi. İlk golün sahibi Huth bir kez daha rakip fileleri havalandırdı ve takımını iyice rahatlattı.
 
Manchester City 88. dakikada Agüero'yla bir gol bulsa da yenilmekten kurtulamadı ve sahadan 3-1 mağlup ayrıldı.
 
Bu sonuçla Leicester puanını 53'e çıkardı ve 47 puanla 2. sırada bulunan Manchester City'nin 6 puan önüne geçerek koltuğunu sağlamlaştırdı.