Lazio Burak Yılmaz'ın peşinde

Lazio Burak Yılmaz'ın peşinde

Serie A'da sezonu 3. sırada tamamlayarak Şampiyonlar Ligi ön elemesine gitme hakkı kazanan Lazio,forvet hattını güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

İtalyan basınında yer alan haberde,Lazio'nun kadrosuna katmak istediği golcülerin Liverpool forması giyen Fabio Borini ile Galatasaray'ın milli forveti Burak Yılmaz olduğu ileri sürüldü.

Lazio Sportif Direktörü Igli Tare'nin çok beğendiği Borini'nin ana hedef olduğu, Liverpool'un ise bonservis bedeli olarak 8 milyon euro istediği kaydedildi. Öte yandan Borini'nin sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kaldığı ve bu nedenle Liverpool'un belirlediği rakamın düşebileceği vurgulandı.

Lazio'nun bir diğer hedefinin, ise iki sene önce de kadrosuna katmak için uğraş verdiği Burak Yılmaz olduğu ifade edildi. İki sene önce yapılan görüşmeler sonucunda transferin gerçekleşmediği hatırlatılırken, Burak'ın menajeri Ali Egesel'in, Lazio Başkanı Claudio Lotito ve sportif direktör Igli Tare ile iyi bir şekilde ayrılmadığı kaydedildi.

Buna rağmen Burak'ın İtalya'da oynamaya sıcak bakması nedeniyle imkansız gibi görülen anlaşmanın gerçeğe dönüşebileceği ifade edildi. Galatasaray'ın, Burak'ı kaybedeceğini düşünerek Schalke forması giyen Hollandalı golcü Klaas-Jan Huntelaar için 6 milyon euro teklif ettiğinin altı çizildi.