Kuyt'tan taraftara mesaj !

Kuyt'tan taraftara mesaj !

Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Dirk Kuyt, Konyaspor beraberliğinin ardından birçok mesajda bulundu.

Fenerbahçe’nin Hollandalı yıldızı Dirk Kuyt, Torku Konyaspor ile 1-1 berabere kaldıkları karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Üzgün olduğu gözlenen Kuyt, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sarı-lacivertli oyuncunun sözleri şöyle;

“Geçtiğimiz hafta bizim için üzücüydü. Ama artık o geride kaldı ve bugünden konuşmamız gerekiyor. Maça iyi başlayamadık. Ardından Konyaspor’un golü geldi ve bu gol bizi etkiledi.

Sonradan yine savaşmaya başladık. Yeniden oyunun içinde yer aldık. İlk yarıda bile birçok pozisyon bulduk. Ama maalesef ilk yarıda istediğimiz golü bulamadık. İkinci yarıda ise çok istedik ancak sadece bir golde kaldık, ikinci golü bulamadık.

Herkes şu soruyu soruyor olabilir; “Fenerbahçe nasıl oluyor da bu kadar pozisyona rağmen gol atamıyor?” Bazen futbolda böyle şeyler olur. Eminim ki taraftarlarımız çok üzgündür ama hiç kimse biz futbolculardan üzgün olamaz buna emin olsunlar.

Şunu garanti edebilirim size, bu takımdaki her oyuncunun savaşma gücü var. Biz asla pes etmeyeceğiz. Önümüzde birçok maç var. Bizim hedefimiz önümüzdeki haftaki Galatasaray maçıyla birlikte, şampiyonluğu ne kadar istediğimizi göstermek.“

AMK Gazetesi