Kuyt'ın yerine iki bomba

Kuyt'ın yerine iki bomba

F.Bahçe bir yandan Bruno Alves krizi ile uğraşırken Hollanda'dan gelen sürpriz iki iddia ortalığı karıştırdı.

Hollanda'nın Nos radyosunun Dirk Kuyt, Feyenoord ile anlaştı haberini yaptığı gün Fransa ve İspanya'dan iki iddianın ortaya atılması kafaları karıştırdı.

F.Bahçe bir yandan Bruno Alves krizi ile uğraşırken Hollanda'dan gelen sürpriz iki iddia ortalığı karıştırdı. Hollanda'nın NOS radyosu F.Bahçe ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Dirk Kuyt'ın eşi Gertrude'un çocuklarının eğitimi için ülkesine dönme baskısına dayanamadığını ve Feyenoord'un teklifine evet dediğini iddia etti. Kuyt'ın Ocak ayında Feyenoord ile sözleşme imzalayacağını gelecek sezondan itibaren de 2 sezon için Hollanda ekibinin formasını giyeceğini belirtti.

FRANSIZLARDAN MARIANO İDDİASI

Bunun dışında Fransa'nın Le Figaro gazetesi ile İspanyol Fichajes sanki bu haberi doğrularcasına iki farklı iddia ortaya attı. Le Figaro, F.Bahçe'nin Bordeuax ile sözleşmesi 2016 sezonu sonunda bitecek olan Mariano Ferreira Filho'ya teklif yaptığını yazdı. Gazete, Bordeaxu'nun 28 yaşındaki oyuncu için 4.6 milyon euro bonservis bedeli belirlediğini iddia etti.

İSPANYOLLARDAN PEREIRA İDDİASI

İspanyol Fichajes ise daha önce Beşiktaş'la adı anılan Portekizli Joao Pereira'nın F.Bahçe'nin gündeminde olduğunu yazdı. Sitenin iddiasına göre sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 30 yaşındaki sağ kanat oyuncusu için F.Bahçe, menajerler aracılığıyla görüşmelere başladı.

F.Bahçe'nin Pereira ile anlaşması durumunda Valencia'nın, Portekizli oyuncunun devre arasında F.Bahçe'e gitmesine izin verebileceğini iddia etti.

Fotospor