Kuyt gün sayıyor ! Partneri bile belli

Kuyt gün sayıyor ! Partneri bile belli

Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Dirk Kuyt'ın eski takımı ile anlaştığı iddia edildi.

Feyenoord'un Fenerbahçeli Kuyt'ın işini bitirdiği, sarı-lacivertli oyuncunun bir diğer yeni transfer olacak Guidetti'nin partneri olacağı öne sürüldü.

Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Dirk Kuyt'ın eski takımı ile anlaştığı iddia edildi. Voetbal International'in haberine göre 34 yaşındaki futbolcu ile Feyenoord arasında henüz imzalar atılmadı ve transfer sonuçlandırılmadı ancak mutabakata varıldı ve artık sadece zamana kaldı.

İki tarafın bir süredir konuyla ilgili görüşmeler yürüttükleri, bu saatten sonra Kuyt'ın Rotterdam ekibine dönmemesinin sürpriz olacağı yorumu yapıldı. Öte yandan Feyenoord'un Kuyt'ın yanına getirmeyi düşündüğü partneri de belli oldu. Yine bir eski Feyenoordlu olan, İskoçya'nın Celtic takımında Manchester City'den kiralık olarak forma giyen John Guidetti'nin ileri uç için alınması düşünülen isim olduğu belirtildi.

Kazım kararı sezon sonu

Feyenoord taraftarının şimdiden Kuyt-Guidetti ikilisinin rüyasını görmeye başladığı ve yeni sezonda bu ikilinin sahaya çıkmasının beklendiği ifade edildi. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın eski futbolcusu olan, Feyenoord'un Bursaspor'dan kiralık olarak aldığı Colin Kazım'ın durumuna ise sezon sonunda karar verileceğine dikkat çekildi. Bu sezon kaydettiği 11 golle takımının en golcü ismi olan Kazım son olarak geçirdiği sakatlık nedeniyle takımını yalnız bırakmıştı.

Milliyet