Kupa beyi Cimbom !

Kupa beyi Cimbom !

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Galatasaray ile Maniasaspor karşı karşıya geldi. Galatasaray maçı 4-0 kazandı.

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında Manisaspor'u ağırlayan Galatasaray, rahat bir oyun sergilediği maçı 4-0 kazanmayı başardı.

G.Saray'a galibiyeti getiren goller, 34. dakikada Dzemaili, 40. dakikada penaltıdan Emre ile 68. ve 88. dakikalarda Pandev'den geldi. Öte yandan Manisaspor'da Sercan, 39. dakikada gördüğü kırmızı kartın ardından oyun dışında kalırken, Emre Çolak 49. dakikada bir de penaltı vuruşundan faydalanamadı.
Sarı-kırmızılıların avantajı ele geçirdiği eşleşmede rövanş müsabakası, 8 Nisan Çarşamba günü Manisa'da oynanacak. Galatasaray, 8 Mart Pazar günü derbide Fenerbahçe ile karşılaşacak.

SEMİH KAYA 1,5 AY SONRA SAHADA

Sarı-kırmızılı ekibin devre arası hazırlık kampında yaşadığı sakatlık nedeniyle sahalardan uzak kalan Semih Kaya, 1,5 ay sonra yeniden A takımda forma giydi.
Geride kalan haftada Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor takımına karşı 21 Yaş Altı Ligi'de oynatılarak denenen ve bu müsabakayı sorunsuz atlatan başarılı savunmacı, Manisaspor karşısında A takımda ilk 11'deki yerini aldı.
Semih, sakatlığıyla ilgili bu maçta da sıkıntı yaşamaması durumunda, hafta sonu Fenerbahçe ile deplasmanda yapılacak derbi maçta forma giyebilecek.

BURAK YILMAZ KADRODA YOK!

Ligin 21. haftasında Medicana Sivasspor ile oynanan karşılaşmada sakatlığı tekrarlayan Burak Yılmaz, Manisaspor maçının kadrosuna da alınmadı.
Sakatlığının ardından ligde Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçında görev verilmeyen Burak, dün takımla çalışmalara başlamasına karşın Fenerbahçe maçına yetiştirilebilmesi için riske edilmeyerek müsabaka kadrosuna dahil edilmedi.

TRİBÜNLER BOŞ KALDI

Galatasaray’ın Manisaspor’la yaptığı Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasına taraftarların ilgisi düşük oldu. Müsabakanın oynandığı Türk Telekom Arena’nın tribünleri büyük ölçüde boş kalırken, yaklaşık 300 kişilik Manisasporlu taraftar grubu da kendilerine ayrılan bölümden takımlarına destek verdi. Bu arada sarı-kırmızılı taraftarlar, UEFA Kupası ve Süper Kupa kazanıldığında takımın kalesini koruyan, şimdi ise kaleci antrenörü olarak görev yapan Claudio Taffarel’e maç öncesi sevgi gösterilerinde bulundu. Brezilyalı çalıştırıcı sevgi gösterilerine karşılık tribünlere giderek taraftarı selamladı.

İŞTE MAÇIN ÖZETİ:
Diğer sayfada...


[PAGE]



90. DK: Mustafa Kamil Abitoğlu maçın son düdüğünü çalıyor. Galatasaray, rakibi Manisaspor'u 4-0 mağlup ederek Manisa'da oynanacak olan ikinci karşılaşma öncesinde avantajı elde ediyor.

90. DK: Ceza yayı gerisinden kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Aydın Yılmaz şutunu çekiyor ancak top kalenin üstünden auta gidiyor.

90. DK: Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Sinan Gümüş altıpas içerisine ortasını yapıyor ancak kalesini terk eden Bayram Olgun topu iki hamlede kontrol etmeyi başarıyor.

90. DK: Orta alanda Blerim Dzemaili'ye sert müdahalede bulunan Nikola Mikic sarı kart ile cezalandırılıyor.

88. DK:GOOOLLL!!! Galatasaray, Goran Pandev'in kafa golü skoru 4-0'a getiriyor. Sol kanatta topla buluşan Olcan Adın altıpasın gerisine doğru ortasını yapıyor. O noktada bomboş kalan Goran Pandev kafa vuruşunu yapıyor ve top ağlarla buluşuyor. Goran Pandev kendisinin 2, takımının 4. golünü kaydetmiş oluyor.

84. DK:Yekta Kurtuluş'tan topu kapan İsmail Köse, Hakan Balta'dan sıyrıldıktan sonra penaltı noktasının gerisinden şutunu çekiyor ancak top kalenin yanından auta gidiyor.

82. DK:Hakan Balta'nın pası ile altıpasın sol çaprazında topla buluşan Goran Pandev sol ayağı ile şutunu çekiyor ancak Bayram Olgun üzerine gelen topu tokatlayarak kurtarmayı başarıyor.

80. DK:Sinan Gümüş'ün pası ile altıpasın gerisinde topla buluşan Alex Telles rakibiyle omuz omuza olmasına rağmen sol ayağı ile şutunu çekiyor ancak top kalenin üstünden auta gidiyor.

78. DK :Branimir Subasic'in arapasında topa eliyle müdahale eden Yekta Kurtuluş sarı kart ile cezalandırılıyor.

78. DK:Galatasaray'da üçüncü ve son oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Yasin Öztekin oyundan çıkıyor ve Aydın Yılmaz oyuna giriyor. Aydın Yılmaz yaklaşık 1 yıl sonra sahalara geri dönüyor.

75. DK: Goran Pandev'in pasına orta alanın biraz ilerisinde hareketlenen Olcan Adın için ofsayt bayrağı havaya kalkıyor.

68. DK: GOOOLLL!!! Galatasaray, Goran Pandev'in golü ile farkı üçe çıkartıyor. Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Emre Çolak, Tarık Çamdal ile paslaştıktan sonra sağ kanattan ortasını altıpas içerisine yapıyor. Kaleci Bayram Olgun boşa çıkıyor ve altıpasın içinde sol tarafta bulunan Goran Pandev boş kaleye kafa vuruşu ile topu ağlara gönderiyor ve skoru 3-0'a getiriyor.

66. DK: Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Yasin Öztekin ön direğe ortasını yapıyor ancak Nikola Mikic topu uzaklaştırıyor.

61. DK: Blerim Dzemaili'nin pası ile ceza sahası içinde topla buluşan Goran Pandev sol ayağı ile şutunu çekiyor ancak kaleci Bayram Olgun üzerine gelen topu iki hamlede kontrol ediyor.

58. DK: Manisaspor'da üçüncü ve son oyuncu değişikliği zorunlu olarak gerçekleşiyor. Umut Kaya sakatlanarak oyundan çıkıyor ve Bayram Olgun oyuna giriyor.

55. DK:Galatasaray'da ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Wesley Sneijder oyundan çıkıyor ve Olcan Adın oyuna giriyor.

53. DK: Ceza yayının sağında topla buluşan Wesley Sneijder sağ ayağı ile çok sert vuruyor ancak top sol direkten oyun alanına geri dönüyor. O topu iyi takip eden Emre Çolak pasını penaltı noktasındaki Blerim Dzemaili'ye veriyor. Blerim Dzemaili gelişine şutunu çekiyor ancak top defansa çarparak kornere çıkıyor.


49. DK: Topun başına geçen Emre Çolak kalenin sağ köşesine şutunu çekiyor ancak köşeyi iyi tahmin eden kaleci Umut Kaya topu iki eliyle tokatlayarak uzaklaştırmayı başarıyor.

49. DK: Galatasaray bir kez daha penaltı kazanıyor! Sağ kanatta topla birlikte ceza sahasına giren Sinan Gümüş'ü Berk Neziroğulları formasından çekerek yere düşürüyor ve hakem Mustafa Kamil Abitoğlu bir kez daha penaltı noktasını gösteriyor.

46. DK: Galatasaray'da ilk oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Semih Kaya oyundan çıkıyor ve Sinan Gümüş oyuna giriyor.

46. DK: Manisaspor'da ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Metin Yüksel oyundan çıkıyor ve Branimir Subasic oyuna giriyor.

46. DK: Mustafa Kamil Abitoğlu'nun düdüğü ile ikinci yarıya Manisaspor başlıyor.


45. DK: Mustafa Kamil Abitoğlu ilk yarının son düdüğünü çalıyor. Galatasaray soyunma odasına 2-0 önde gidiyor.

45. DK: Manisaspor'da ilk oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Sefa Küpeli oyundan çıkıyor ve Nikola Mikic oyuna giriyor.


44. DK: Sol kanatta topla buluşan Alex Telles yerden ortasını altıpas içerisine yapıyor. O noktada kaleci Umut Kaya topu uzaklaştırmak istiyor ve top boşta kalıyor. Ceza yayının bir adım içerisinde topu önünde bulan Blerim Dzemaili yerden şutunu çekiyor ancak kale çizgisinde bulunan Ümit Yasin Arslan topu çıkarmayı başarıyor.

42. DK: Yasin Öztekin'e sert müdahalede bulunan Sefa Küpeli sarı kart ile cezalandırılıyor.

42. DK: Orta alanda rakibi Hakan Barış'a sert müdahalede bulunan Blerim Dzemaili sarı kart ile cezalandırılıyor.


40. DK: GOOOLLL!!! Galatasaray, Emre Çolak'ın penaltı golü ile farkı ikiye çıkarıyor. 

39. DK Muhammet Sercan Türkeri yapmış olduğu faul sonrası direk kırmızı kart ile cezalandırılıyor ve Manisaspor 10 kişi kalıyor.

39. DK: Galatasaray penaltı kazanıyor! Ceza sahası içerisinde kaleci ile karşı karşıya kalan Blerim Dzemaili'yi defansta bulunan Muhammet Sercan Türkeri arkadan sert müdahale ile yere düşürüyor ve Mustafa Kamil Abitoğlu penaltı noktasını gösteriyor.


36. DK: Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Oğuzhan Kayar altıpasın ön tarafına ortasını yapıyor. O noktaya hareketlenen Berk Neziroğulları sol ayağı ile şutunu çekiyor ancak top farklı bir şekilde auta gidiyor.

34. DK: GOOOLLL!!! Galatasaray, Blerim Dzemaili'nin golü ile 1-0 öne geçiyor. Ceza yayı gerisinde topa sahip olan Alex Telles pasını sol taraftaki Yasin Öztekin'e veriyor. Ceza sahası içi sol tarafında topla buluşan Yasin Öztekin pasını Blerim Dzemaili'ye veriyor. Penaltı noktasının solunda topla buluşan Blerim Dzemaili sol ayağı ile şutunu çekiyor ve top sağ direğe de çarparak ağlarla buluşuyor.

31. DK: Hakan Barış'ın savunma arkasına gönderdiği uzun topa orta yuvarlığın biraz ilerisinde hareketlenen Nikolay Dimitrov için ofsayt bayrağı havaya kalkıyor.

30. DK: Maçın üçte birlik bölümü geride kalırken topla oynama yüzdelerinde ev sahibi Galatasaray'ın üstünlüğü bulunuyor.

27. DK: Wesley Sneijder'in pasına ceza sahası içi sol tarafında hareketlenen Goran Pandev için ofsayt bayrağı havaya kalkıyor.

27. DK: Ceza yayının hemen sol tarafında topla buluşan Yasin Öztekin sağ ayağı ile uzak köşeyi düşünerek şutunu çekiyor ancak top kalenin sağ direğine çarparak oyun alanına geri dönüyor.

26. DK: Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Emre Çolak ön direğe ortasını yapıyor ancak Manisaspor defansı topu uzaklaştırıyor.

26. DK: Ceza yayının sol çaprazından kazanılan serbest vuruşta Wesley Sneijder şutunu çekiyor ancak top baraja çarparak kornere çıkıyor.

23. DK: Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Emre Çolak altıpas içerisine ortasını yapıyor ancak Umut Kaya kalesini terk ediyor ve topu rahatlıkla kontrol ediyor.

18. DK: Alex Telles'in pasında ceza yayının sol tarafında topla buluşan Wesley Sneijder sol ayağı ile çok sert vuruyor ancak kaleci Umut Kaya parmaklarının uçlarıyla topu son anda kornere çeliyor.

15. DK: Hızlı gelişen Galatasaray atağında Emre Çolak'ın pası ile ceza yayının sağ çaprazında topla buluşan Blerim Dzemaili şutunu çekiyor ancak Umut Kaya direk dibine iyi uzanarak topu kornere çeliyor.

13. DK: Penaltı noktasının gerisinde topu önünde bulan Emre Çolak sağ ayağı ile şutunu çekiyor ancak top, Manisaspor defansından geri dönüyor.

12. DK: Blerim Dzemaili'nin pasına ceza yayı gerisinden hareketlenen Goran Pandev için ofsayt bayrağı havaya kalkıyor.

10. DK: Manisaspor defansının uzaklaştırmak istediği topu önünde bulan Yasin Öztekin ceza yayı gerisinden gelişine şutunu çekiyor ancak top Erdi Öner'den geri dönüyor.

9. DK: Sol kanatta topla buluşan Alex Telles yerden ortasını altıpas içerisine yapıyor ancak Ümit Yasin Arslan ters vuruş ile topu kornere gönderiyor.

8. DK: Ceza sahası dışı sol çaprazda topla buluşan Wesley Sneijder sağ ayağı ile şutunu çekiyor ancak top, kaleci Umut Kaya'nın ellerinde kalıyor.

7. DK: Ceza yayı önünde Hakan Barış'ın arapası ile penaltı noktasının solunda topla buluşan Oğuzhan Kayar sol ayağı ile şutunu çekiyor ancak kalesini terk eden Sinan Bolat topu kontrol etmeyi başarıyor.

6. DK: Wesley Sneijder'in pasıyla sol kanatta topla buluşan Yasin Öztekin penaltı noktasına doğru ortasını yapıyor ancak Erdi Öner topu uzaklaştırıyor.

3. DK: Blerim Dzemaili'nin arapasına orta alanın biraz ilerisinde hareketlenen Goran Pandev için ofsayt bayrağı havaya kalkıyor.

1. DK: Mustafa Kamil Abitoğlu'nun düdüğü ile maça Galatasaray başlıyor.  

-İki takım oyuncuları sahayı çıkıyor. Mücadele seremoniden sonra başlayacak.

Manisaspor'da kırmızı kart cezalısı olan Gökhan Sazdağı ve sakatlıkları bulunan Şaban Yılmaz Genişyürek ile Yusuf Akyel bu karşılaşmada forma giyemeyecekler.

Galatasaray'da sakatlıkları bulunan Felipe Melo ve Burak Yılmaz bu karşılaşmada forma giyemeyecekler.

Manisaspor, Ziraat Türkiye Kupası 2. turunda Tuzlaspor'u 3-1 mağlup etti ve çeyrek finalde Galatasaray'ın rakibi oldu.

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası 2. turunda Torku Konyaspor'u 4-1 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi.

İki takım arasında oynanan son karşılaşma 08.04.2012 tarihinde Manisa'daki lig maçıydı ve Galatasaray rakibi Manisaspor'u 4-0 mağlup etmişti.

İki takım daha önce 12 kez karşı karşıya geldi. Galatasaray 8, Manisaspor ise sadece 1 kez kazandı. Diğer 3 karşılaşmada eşitlik bozulmadı.

Türk Telekom Arena'da saat 20:30'da başlayacak olan mücadeleyi hakem Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek.

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında Galatasaray ile Manisaspor karşı karşıya geliyor.

MAÇININ CANLI ANLATIMINI SPOR3.COM'DAN VE SPOR3 IPHONE & ANDROID UYGULAMASINDAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ..

İŞTE İLK 11'LER:

GALATASARAY: Sinan, Tarık, Semih, Hakan, Alex Telles, Dzemalli, Yekta, Emre, Sneijder, Yasin, Pandev

MANİSASPOR: Bayram, Migic, Hüsnü, Ümit Yasin, Çağdaş, Metin, Hakan Turan, Hakan Barış, Dimitrov, Oğuzhan Kayar, Subasic

 

MAÇ ÖNCESİ
Diğer sayfada

 

[PAGE]



Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında PTT 1. Lig ekibi Manisaspor'u konuk edecek. Türk Telekom Arena'daki müsabaka saat 20.30'da başlayacak.

Mustafa Kamil Abitoğlu'nun yöneteceği mücadele ATV'den naklen yayınlanacak. 

SON ŞAMPİYON AVANTAJ PEŞİNDE

Organizasyonun son şampiyonu olan sarı-kırmızılı ekip, Manisaspor karşısında yarı finale çıkma yolunda ikinci maç öncesi avantajlı bir skor elde etmeye çalışacak.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun, takımda fazla süre alamayan oyuncuların ağırlıkta olduğu bir kadroyu Manisaspor karşısında sahaya sürmesi bekleniyor.

SEMİH KAYA DENENECEK

Galatasaray'ın devre arası hazırlık kampında yaşadığı sakatlık nedeniyle yaklaşık 1,5 aydır takımdan uzak olan kalan Semih Kaya, Manisaspor karşısında denenecek.

Geride kalan haftada 21 yaş altı takımının Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçında oynayan ve sorunsuz bir karşılaşma geçiren Semih, Manisaspor karşısında da herhangi bir ağrı hissetmemesi durumunda, Fenerbahçe derbisinde forma giyebilecek.

Öte yandan, sarı-kırmızılı ekipte ameliyat olan Melo ile tedavisi süren Burak Yılmaz, Manisaspor karşısında forma giyemeyecek.

GALATASARAY - MANİSASPOR

MAÇININ CANLI ANLATIMINI SPOR3.COM'DAN VE SPOR3 IPHONE & ANDROID UYGULAMASINDAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ..

İŞTE İLK 11'LER:

GALATASARAY: Sinan, Tarık, Semih, Hakan, Alex Telles, Dzemalli, Yekta, Emre, Sneijder, Yasin, Pandev

MANİSASPOR: Bayram, Migic, Hüsnü, Ümit Yasin, Çağdaş, Metin, Hakan Turan, Hakan Barış, Dimitrov, Oğuzhan Kayar, Subasic

SAAT: 20.30 
STAT: TT ARENA 
HAKEM: M. KAMİL ABİTOĞLU 
YAYIN: SPOR3