Küme düşen iki takım belli oldu !

Küme düşen iki takım belli oldu !

PTT 1. Lig'in 29. hafta ilk maçında Bucaspor'a 2-0 yenilen Orduspor'un, liglerin bitimine 5 hafta kala Spor Toto 2. Lig'e düşmesi kesinleşti.

PTT 1. Lig'de Bucaspor, sahasında Orduspor'u 2-0 mağlup etti. Bu sonucun ardından 11 puanda kalan Orduspor'un bitime 5 hafta kala Spor Toto 2. Lig'e düşmesi kesinleşti. Bucaspor ise ligde 4 hafta aradan sonra sahadan galibiyetle ayrıldı. Bu arada, Orduspor'da Özgen Erdem'in 62. dakikada kullandığı penaltı atışında kaleci Ömer Kahveci topu kurtardı.

BUCASPOR: 2 - ORDUSPOR: 0

Stat: Yeni Buca
Hakemler: Onur Karabaş, Ahmet Ayaz, Mehmet Salih Mazlum

Bucaspor: Ömer Kahveci, Nsaliwa (Dk. 86 Zekeriya Kaçaroğlu), Emrecan Afacanoğlu, Taha Can Velioğlu, Batuhan İşçiler, Berkin Kamil Arslan (Dk. 90 Burak Aydın), Burak Can Kunt, Emin Aladağ, Emre Şahin (Dk. 68 Mehmet İncebacak), Ferhat Çulcuoğlu, İskender Alın
Teknik Direktör: Levent Eriş

Orduspor: Kaan Kars, Burak Demireğen, Arda Arslan, Yunus Şimşek, Asım Can Çaykıran, Özgen Erdem, Doğancan Aynacı (Dk. 82 Emre Usta), Furkan Mızrak, Burak Özsoy, Hüseyin Kuday, Murat Torun (Dk. 76 Muhammet Can Öztürk)
Teknik Direktör: Hüseyin Özcan

Goller: Dk. 18 Emre Şahin, Dk. 74 Ferhat Çulcuoğlu (Bucaspor)
Kırmızı Kart: Dk. 76 Emin Aladağ (Bucaspor)
Sarı Kart: Dk. 61 Tamandani Nsaliwa (Bucaspor)
Kaçan Penaltı: Dk. 62 Özgen Erdem (Orduspor)

MAÇIN ARDINDAN

Bucaspor Teknik Direktörü Levent Eriş

PTT 1. Lig'de sahasında Orduspor'u 2-0 mağlup eden Bucaspor'da, teknik direktör Levent Eriş, "Umarım sezon bitiminde istediğimiz puanları alırız" dedi. Eriş, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, son haftaların zorlu geçeceğini bildiklerini, Orduspor karşılaşmasının sadece kağıt üstünde kolay göründüğünü kaydetti. Yakaladıkları fırsatları değerlendiremedikleri için skorun daha farklı olmadığını belirten Eriş, şöyle konuştu:

"Bu oyun son derece başarılı bir performansın habercisiydi. Penaltı pozisyonu gol olsa galibiyet için can havliyle uğraşacaktık. Oyuncularımızın biraz yüzü güldü. Verilen tüm desteğe teşekkür ediyorum. Umarım sezon bitiminde istediğimiz puanları alırız ve ligde kalma mücadelemizi tamamlamış oluruz."

Orduspor Teknik Direktörü Hüseyin Özcan

Orduspor Teknik Direktörü Hüseyin Özcan da karşılaşmanın ilk 10 dakikalık bölümünden sonra oyunda dengeyi sağladıklarını, hatta 25. dakikadan sonra üstünlüğü ele geçirdiklerini kaydetti. Özcan, "Penaltıyı golle sonuçlandırsak, mağlup olmadan ayrılabilirdik" dedi.

Küme düştükleri için üzgün olduklarını, takım olarak büyük bir özveriyle oynadıklarını belirten Özcan, "Büyük bir mesafe kat ettik. Direnen ve başa baş mücadele eden bir takım vardı. Biz kaybederken, kazananlar sayfasındaydık. Kaybettiğimiz için üzgünüz ama bir çok şeyi kazandığımızı biliyorum" diye konuştu.

PTT 1. LİG'DE DİĞER SONUÇLAR

Adana Demirspor - Gaziantep Büyükşehir Belediyespor: 3-3
Giresunspor - Elazığspor: 1-1
Denizlispor - Karşıyaka: 2-0