Kulüpler Birliği'nden teröre ortak tepki çağrısı

Kulüpler Birliği'nden teröre ortak tepki çağrısı

Göksel Gümüşdağ, "Futbol ailemizin tüm fertlerini 'teröre karşı birlikteyiz' duruşuna destek olmaya davet ediyorum" dedi.

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ, futbol  liglerinde bu hafta yapılacak maçlarda teröre karşı ortak tepki gösterme  çağrısında bulundu.
 
Gümüşdağ yaptığı yazılı açıklamada, son dönemde yaşanan terör  olaylarına karşı birlikte hareket edilmesi gerektiğini belirterek, "Son günlerde  hepimizi yasa boğan terör olaylarına karşı Kulüpler Birliği Vakfı olarak birlikte  ve kenetlenmiş bir duruş sergilememiz, hepimiz için kutsal ve paha biçilmez  değeri olan ülkemizde, futbol ailesi olarak da birlikte ve omuz omuza olduğumuzun  anlaşılması gerektiğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.
 
Bütün takımların sahaya aynı sloganı taşıyan pankart ve ısınma  tişörtleriyle çıkmaları için kulüp başkanlarıyla irtibat halinde olduğunu ve  kendilerinden destek istediğini bildiren Gümüşdağ, şunları kaydetti: "Halka bu güçlü mesajı verebilmek için bu hafta oynanacak tüm  maçlarda, sadece Süper Lig değil, ortak bir söylemi göğsümüzde taşıma  mesuliyetimiz var. Futbolun gündemine, bugünlerde çok ihtiyacımız olan birlik ve  beraberlik mesajının taşınması için, futbol ailemizin tüm fertlerini 'teröre  karşı birlikteyiz' duruşuna destek olmaya davet ediyorum. Bütün takımlarımızın  sahaya aynı sloganı taşıyan pankart ve ısınma tişörtleriyle çıkmaları için 18  kulüp başkanımızla irtibat halindeyim ve kendilerinden destek istiyorum. Temennim  odur ki, bu hafta futbol sayesinde bu güçlü mesaj, ülkemizin teröre karşı sımsıkı  kenetlendiğinin bir simgesi olacak ve bu vesileyle tüm futbol ailesini, terörün  her türlüsüne karşı daha yüksek sorumluluk taşımaya teşvik edecektir."