Küçük Yusuf'a Chahechouhe morali

Küçük Yusuf'a Chahechouhe morali

Hafik'te yaşayan böbrek hastası 10 yaşındaki Yusuf Budak'ın, Medicana Sivassporlu futbolcu Aatif Chahechouhe'yi yakından görme hayali gerçek oldu.

Sivas’ın Hafik ilçesinde yaşayan böbrek hastası 10 yaşındaki Yusuf Budak'ın, Medicana Sivassporlu Aatif Chahechouhe ile tanışma hayali gerçekleşti. Fas asıllı Fransız orta saha oyuncusu Chahechouhe, 8 yıldır böbrek hastası olan Yusuf'un kendisini görme hayalini sosyal medya aracılığıyla öğrendi.

Yusuf'un ailesiyle irtibata geçen kırmızı-beyazlı takımın futbolcusu, çocuğu görmek için Hafik ilçesine gitti. Chahechouhe, formasının yanı sıra çeşitli hediyeler verdiği Yusuf'u sevindirmenin mutluluğunu yaşadı.

Aatif Chahechouhe, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İstanbul'da yaşayan bir kişinin Yusuf'un kendisini görme hayalini ilettiğini söyleyerek, sonrasında ise Yusuf'un babasıyla telefonda iletişime geçtiğini belirtti.

Chahechouhe, "Yusuf'u gelip gördüğüm için çok mutluyum, inşallah kısa zamanda sağlığına kavuşur." dedi.

Aatif Chahechouhe, Yusuf ve kardeşi Ahmet Budak ile ailesini ligin son haftasındaki Fenerbahçe maçında statta misafir etmek istediğini de söyledi. Yusuf Budak ise hayalinin gerçekleşmesinden dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek, Chahechouhe'ye teşekkür etti.

Anne Dudu Budak da Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencilerinin sosyal medyada yayımlanmak üzere oğluyla röportaj yaptıklarını belirterek, "Yusuf röportajda, en büyük hayallerinden birisinin Sivassporlu Aatif Chahechouhe ile tanışmak olduğunu söylemiş. Futbolcunun bir arkadaşı da bunu sosyal medyada görerek Chahechouhe'ye iletmiş. Yusuf'un hayalini gerçekleştirdiği için kendisine çok teşekkür ediyoruz." diye konuştu.