Kriz çıkaran paylaşım !

Kriz çıkaran paylaşım !

Kevin Grosskreutz rakip takım hakkında yaptığı paylaşımla kriz yarattı.

Galatasaray'dan olaylı bir şekilde ayrılan Kevin Grosskreutz'un başı Schalke ile dalga geçtiği paylaşımla yine derde girdi.

Stuttgart forması giyen ve uzun yıllar Dortmund'da oynamış olması nedeniyle Schalke 04'ü sevmediğini kaydeden Kevin Grosskreutz, Bundesliga'da henüz puanla tanışamayan Schalke 04 ile dalga geçti.
 
Geçen sezon başında Galatasaray'ın lisansını çıkartamadığı ve devre arasında ayrılarak Stuttgart'ın yolunu tutan 28 yaşındaki oyuncu, 5 hafta sonunda Schalke'nin son sırada olduğunu gösteren bir kareyi Facebook hesabından paylaştı ve tartışma yarattı.
 
 55-048.jpeg
 
Geçen sezon Bundesliga 2'ye düşen Stuttgart'ta sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla tepki toplayan Grosskreutz için yönetimden açıklama da geldi. Stuttgart yöneticisi Jan Schindelmeiser, "Kevin sosyal medyada yalnız olmadığını, Stuttgart'ın bir temsilcisi olduğunu anlamalı" ifadelerini kullandı.
 
Grosskreutz, transfer döneminin son gününde de Instagram hesabından RB Leipzig'e transfer olduğunu belirten bir yazı paylaşmış ve sonra şaka yaptığını söylemişti. (Sporx)