Krasic'e 59 dakika dayandı

Krasic'e 59 dakika dayandı

Milos Krasic Lechia Gdansk ile çıktığı beşinci maçında da beklentileri karşılayamadı, hocası tarafından oyundan alındı.

Fenerbahçe'den Polonya ekibi Lechia Gdansk'a transfer olan Milos Krasic hayal kırıklığı yaratmaya devam ediyor. Yeni takımıyla dün beşinci maçına çıkan Sırp futbolcuya hocası fazla dayanamadı ve kendisini oyundan aldı.
 
Gdansk'ın 3-0 kazandığı Jagiellonia maçına ilk 11'de başlayan Krasic, 59. dakikada yerini Slawomir Peszko'ya bıraktı. Daha önce ligde dört maçta oynayan oyuncu bir kez de kupada forma giymişti.
 
Krasic ligdeki karşılaşmalarda Gliwice maçında 85'te oyuna dahil olmuş, Kielce karşısında 74'te oyuna girmiş, Lubin maçında ise 74'te oyundan alınmıştı. Polonya Kupası'ndaki Legia maçında ise 90 dakika mücadele eden deneyimli futbolcu, forma giydiği bu maçlarda etkisiz performansı nedeniyle eleştiri konusu olmuştu.
 
Krasic çıktı, üç gol geldi

 
Polonya basınında yer alan haberlerde dünkü maçta ilk 11'de sahaya çıkan Milos Krasic'ten hocası Thomas von Heesen'in hiç memnun kalmadığı, kendisini oyundan alarak bunu belli ettiği belirtildi. Krasic oyundan çıktığında golsüz devam eden karşılaşmada, Sırp futbolcunun kenara gelmesiyle Gdansk'ın canlandığı ve ardı ardına golleri bulduğuna dikkat çekildi.

Milliyet