Korkut onay verdi Beşiktaş transfer etti !

Korkut onay verdi Beşiktaş transfer etti !

Tayfun Korkut, Beşiktaş'ın dün anlaşmaya vardığı Alman sağ bek Andreas Beck'e övgüler yağdırdı.

Hoffenheim'in kaptanı Andreas Beck ile prensip anlaşmasına vararak, sağ bek transferini büyük ölçüde noktalayan Beşiktaş yönetiminin, Alman futbolcuyu transfer etmeden önce Tayfun Korkut'a sorduğu ortaya çıktı.

SAKIN KAÇIRMAYIN

Menajerlerin geçtiğimiz sezon da önerdiği 28 yaşındaki Beck için Korkut'a danışan siyah-beyazlılar, "Sakın kaçırmayın"yanıtını aldı.

Başkan Fikret Orman ile iyi dost olan Tayfun Korkut ile temasa geçen Dış İlişkilerden Sorumlu Erdal Torunoğulları'nın olumlu referanslardan sonra bu transfer için düğmeye bastığı öğrenildi. Korkut'un, Torunoğulları'nın fikrini almak için sorduğu sağ beklerden sadece Beck'i onayladığı da öğrenildi.

ÇOK KATKI SAĞLAR

Başkan Fikret Orman'a mutlaka Beck'in transfer edilmesini öneren Tayfun Korkut'un,"Andreas Beck'i çok önceden bilirim. Hoffenheim'in U-17 takımını çalıştırdığım dönemlerde de kendisini takip etmiştim. Almanya'nın en iyi sağ beklerinden biri. Eğer transfer edilirse Beşiktaş'a çok katkı sağlayacaktır. Kolay kolay sakatlanan bir oyuncu da değil. Fizik yapısı oldukça güçlü. Ayrıca ihtiyaç halinde sol bek pozisyonunda da görev yapabiliyor" ifadelerini kullandığı ortaya çıktı.

Siyah-beyazlı yönetimin, Tayfun Korkut'un verdiği bu güvencenin ardından Andreas Beck'in transferini hızlandırarak imza aşamasına getirdiği ifade edildi.