Kjaer'den Chelsea'ye yeşil ışık

Kjaer'den Chelsea'ye yeşil ışık

Fenerbahçeli yıldız Simon Kjaer, Chelsea ile ilgili çıkan haberlerin kendisini mutlu ettiğini söyledi.

Fenerbahçe'nin Danimarkalı savunmacısı Simon Kjaer, Krasnodar maçı sonrası takımın hücum organizasyonunu eleştirdi. Rakibe az pozisyon verdiklerini söyleyen Kjaer, "Top ayağımızdayken bir şeyler üretmeliyiz. 

Girdiğimiz pozisyonlar, sadece tesadüf eseri girdiğimiz pozisyonlar olmamalı" diye konuştu. Fenerbahçe'nin başarılı oyuncusu Simon Kjaer, kendisi ile bir süredir ilgilenen Chelsea'ye yeşil ışık yaktı. Büyük takımlarla adının anılmasının güzel olduğunu dile getiren Danimarkalı stoper, Fenerbahçe'ye odaklandığını ama bu tür haberlerin kendisini sevindirdiğini söyledi. 

Goal.com'un İngiliz edisyonuna konuşan yıldız futbolcu, “Bir oyuncu olarak bu tür söylentilere gözünüzü kulağınızı kapamanız gerekiyor, çünkü çok şey konuşuluyor. Bu tür büyük kulüplerle adınızın anılması güzel bir şey ama ben Fenerbahçe'nin oyuncusuyum. Tek odaklandığım şey bu kulüp” diye konuştu. 

Sarı-lacivertlerdeki görevini düşündüğünü dile getiren başarılı savunmacı, “Her zaman grubun başarısını önemserim. Öte yandan kenddi performansımın fark edilmesi be ödüllendirilmesi gururumu okşuyor. Futbolda doğru şeyler yaptığımı gösteriyor” ifadelerini kullandı. 

AMK Gazetesi