''Kız kardeşimi takip edin ama..''

''Kız kardeşimi takip edin ama..''
Güncelleme:

Inter ile G.Saray'ın transferi için çekiştiği Gary Medel, kız kardeşiyle ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Şili'de gündem yarattı.

Galatasaray'ın transfer gündemindeki Gary Medel, sosyal medya hesabından gerçekleştirdiği bir paylaşımla ülkesinde gündeme oturdu. Şili Milli Takımı'nda oynadığı oyunla Dünya Kupası'nda adından söz ettiren 26 yaşındaki orta saha oyuncusu bir çok esprili yorumun hedefi oldu.

Medel instagram hesabından hayranlarına seslenerek, kız kardeşinin sosyal medya hesabı için ricada bulunarak, "Benim güzel kız kardeşimi de takip edin" diye yazdı. Ancak oyuncu bu çağrısına bir uyarı eklemeyi de ihmal etmedi ve "Çizgiyi aşmayın", "Size izin verilenin ötesine geçmeyin" manasında bir ikazı da mesajına ekleyerek yarı şaka yarı ciddi tehdit savurdu. 

Medel'in kardeşini takip etmek için çağrıda bulunduğu bölüme gülen bir yüz, uyarıda bulunduğu kısma ise bıçak, silah ve bomba resimleri koyması Şili basını tarafından, futbolcunun mizahi yanını da ortaya serdiği şeklinde yorumlandı.

25-001.jpeg

Milliyet