Kırmızı kart isyanı !

Kırmızı kart isyanı !

Ala Palabıyık, Mehmet Batdal'ın Necip Uysal'a dirsekle müdehalesine ikinci sarı kartı vermeyince Beşiktaşlılar çıldırdı.

Hakem Ali Palabıyık, sarı kartı bulunan Mehmet Batdal'ın Necip Uysal'a yaptığı dirsekle müdahale sonrası ikinci kartına başvurmayınca Beşiktaşlı futbolcular çılgına döndü.

Medipol Başakşehir-Beşiktaş maçının ilk yarısını Başakşehir 1-0 önde kapattı. Beşiktaş'ın birçok gol pozisyonundan yararlanamadığı ilk yarıda 43. dakikada hava topunda dirsek attığı için sarı kart gören Mehmet Batdal, 45'te bu sefer Necip'e aynı şekilde faul yapınca Beşiktaşlı futbolcular kırmızı kart itirazında bulundu. Ancak hakem Ali Palabıyık bu kez kartına başvurmadı.

Şampiyonluğu belirler
Pozisyonu A Spor'da değerlendiren Erman Toroğlu, hakemin ligin kaderine etki edecek bir karar verdiğini söyledi. Hakemlerin kararlarında bir standart tutturması gerektiğini belirten Toroğlu , "Eğer ilk dirseğe sarı kartı veriyorsan, ikinciye de vereceksin, üçe de vereceksin. Veremiyorsan, ilkine de vermiyeceksin. Belki hakemin verdiği bu karar lig şampiyonluğuna gelecek." dedi.