''Kendi işimize bakmalıyız''

''Kendi işimize bakmalıyız''

Simon Kjaer, Süper Lig'deki şampiyonluk yarışında kendi maçlarına konsantre olmaları gerektiğini söyledi.

Kjaer, Fenerbahçe Gazetesi'nde yer alan röportajında, şampiyonluk  yarışında her şeyin ellerinde olmadığını belirterek, "Kendi maçlarımızı  kazandığımız taktirde kesinlikle şampiyon olabilecek bir durumda olalım, avantaj  bizde olsun isterdim. Şu anda mevcut durum bu şekilde değil ama yine de önümüze bakmak mecburiyetindeyiz. Kendi maçlarımızı düşünmek zorundayız. Ben bu şekilde  bakıyorum." ifadelerini kullandı.

 Süper Lig'de kalan maçlarının çok önemli olduğunu vurgulayan Kjaer,  şunları kaydetti:
 
"Hala kendi maçlarımıza, işimize odaklanmalıyız. Şampiyon olabilmemiz  için diğer takımın da bir hatası, bize yapacağı bir yardım gerekiyor. Benim  konsantrasyonum aynı, ben yine kendi maçlarımızı düşünüyorum. Çünkü en önemli  maçlar kendi maçlarımız. Bana göre rakip  takıma o kadar odaklanmamalı kendi  işimize bakıp, yolumuza devam etmeliyiz."
 
Forma giydiği stoper bölgesinde sergilediği başarılı performansla  olumlu tepkiler aldığının belirtilmesi üzerine, Danimarkalı futbolcu, "Dünyaya  belki de bir stoper olarak geldiğimi kabul edebilirim. İnsanların böyle düşünmesi  etrafındaki insanların bunları söylemesi benim için çok güzel. Ben hep yüzde  100'ümü vermeye çalışıyorum. Rakip fark etmeksizin, her zaman elimden gelenin en  iyisini yapıyorum." değerlendirmesinde bulundu.