Kayserispor'a kupa morali

Kayserispor'a kupa morali

Kayserispor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, Türkiye Kupası'nda üst tura çıkmalarının kendilerini mutlu ettiğini belirtti.

Kayserispor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor'u farklı yenerek, Türkiye Kupası'nda tur atlamalarının ligdeki Samsunspor maçı öncesinde takıma moral verdiğini söyledi. 

Topçu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye Kupası ikinci turunda KahramanmaraşBüyükşehir Belediyespor'u kendi sahalarında 7-0 mağlup ederek, bir üst tura çıktıklarını belirtti.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor'u iyi bir futbol sonucunda mağlup ettiklerini belirten Topçu, şöyle devam etti:

"Bizim için önemli bir karşılaşmaydı. Hafta sonu ligde oynanacak Samsunspor maçı öncesi alınacak iyi bir galibiyet bizim moralimizi yükseltecekti. Bu bilinçle sahaya çıktık. İyi bir karşılaşma oldu, farklı galip geldik. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor'u farklı yenerek kupada tur atlamamız ligdeki Samsunspor maçı öncesinde takıma moral verdi. İnşallah Samsunspor maçında da böyle güzel oyunla iyi skor elde ederiz."


"Top bizde olduğu sürece daha iyi takım olacağız"

Ligin ilk 3 maçında 5 puan kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını vurgulayan Topçu, şunları kaydetti: "Ligin ilk üç haftasında beklenmedik puan kayıpları yaşadık. Özellikle gol bulamadığımız dönemlerde sıkıntı çekiyoruz. Biz açıkçası lige daha yeni yeni alışıyoruz. ilerleyen haftalarda daha iyi olacağımızı düşünüyorum, böyle bir kalitemiz var. Mücadele noktasında belli bir aşamaya geldik ama daha da iyisini yapmak zorundayız. Sonuca etki edemiyoruz, şanssız anlarımız oluyor. Top bizde olduğu sürece daha iyi takım olacağız. Bunu başaracağımıza inanıyoruz." Takımın ilerleyen haftalarda daha etkili futbol oynayacağını ifade eden Topçu, "Takımımızın ivme kazanması için üst üste bir kaç maç kazanması gerekiyor. Kazandıkça futbolcularımın üzerindeki baskı azalacak. Bu hafta çıkış haftası olacak bizim için. Kahramanmaraş Belediyespor maçıyla başladı, Samsunspor karşılaşmasıyla devam edecek" dedi.