Kayseri maçı öncesi Pereira'dan flaş kararlar !

Kayseri maçı öncesi Pereira'dan flaş kararlar !

Pereira zengin kadro nedeniyle tatlı bir sıkıntı yaşarken, Kayserispor deplasmanında sahaya süreceği 11 konusunda "yorgunluğu" göz önünde bulunduracağı öğrenildi.

Euro2016 elemeleri nedeniyle bir çok oyuncusunun milli takımlarında 2 maç oynadığını göz önünde bulunduran Portekizli teknik adamın bazı isimleri yedek tutması bekleniyor.
 
Gökhan Gönül, Hasan Ali ve Ba hazır...
 
Milli takımdaki savunmacılardan Şener'in yerine Gökhan'ın, Caner'in yerine Hasan Ali'nin forma şansı bulacağı, stoperlerden Kjaer ve Alves'ten birinin de Ba ile değiştirileceği tahmin ediliyor. Dinç durumda bulunan oyuncuları ile Kayseri karşısına çıkmak isteyen Pereira forvet hattında ve özellikle kanatlarda görev yapacak oyuncuları ise ekonomik kullanmak istiyor.
 
Markovic, Nani, Volkan 45'er dakika forma giyebilir
 
Markovic'in iyileşmesi, Nani'nin milli takımdan moralli ve istekli dönmesi, Volkan Şen'in Çek Cumhuriyeti-Türkiye maçında süre aldığı dönem içinde etkili olması Pereira'nın yüzünü güldürürken, Portekizli teknik adam bu oyuncularını maçın gidişine göre oynatıp, 3 isime de dönüşümlü süre vermesi bekleniyor.
 
Orta sahada Meireles'in iyileşmesi ile milli takımlarında mücadele eden Mehmet Topal ve Ozan Tufan ikilisinden birine rotasyon uygulanabilir. Orta alanda son maçta etkili görülen Alper Potuk da Kayseri deplasmanında yine devreye girebilecek bir başka isim. Diego ile Fernandao’nun da ilk 11’de yer alması beklenirken, Hollanda milli takımında da yedek kalan van Persie için Pereira’nın kararı merakla bekleniyor.