Kayseri Erciyesspor'da büyük şok

Kayseri Erciyesspor'da büyük şok

Spor Toto Süper Lig takımlarından Kayseri Erciyesspor'da şok üstüne şok yaşanıyor

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşan Kayseri Erciyesspor'da moraller alt üst oldu. Sergilenen kötü futbolun yanı sıra alınan mağlubiyet moralleri alt üst ederken bir kötü haber de İlhan Parlak'tan geldi. Müsabakanın 31. dakikasında sakatlanarak acılar içerisinde oyun alanını terkeden İlhan'ın durumu ciddi.

Sezonu kapattı
Eskişehirspor deplasmanında oynanan maçın 31. dakikasında sakatlanarak acılar içerisinde yerde kalan İlhan Parlak'ın diz çapraz bağlarının koptuğu tespit edildi. Bugün sabah muayenesi yapılan ve akabinde MR'ı çekilen İlhan Parlak'ın ön çarpraz bağlarının koptuğu görüldü. İlhan Parlak'ın önümüzdeki günlerde ameliyat olacağı ve yaklaşık 5 ay futboldan uzak kalacağı öğrenildi. İlhan Parlak, büyük ihtimalle sezonu noktalandırdı.

Moraller bozuldu
İlhan Parlak'ın yurt dışında ameliyat olma ihtimali de yüksek. İlhan Parlak'tan gelen bu haber, yönetim ve teknik heyetin moralini alt üst ederken takım arkadaşları da İlhan'ı arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.  Kayseri Erciyesspor resmi internet sitesinde "Takımımızın futbolcusu İlhan Parlak, Eskişehirspor karşılaşmasında şanssız bir şekilde sakatlandı. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz ve en yakın zamanda yeşil sahalara dönmesini temenni ediyoruz" açıklaması yayınlandı.

Kayseritempo