Kasımpaşa 3 - 1 Kayserispor

Kasımpaşa 3 - 1 Kayserispor

Spor Toto Süper Lig'e istediği gibi başlayamayan Kasımpaşa, ligin 6. haftasında Kayserispor'u 3-1 yenerek, ilk galibiyetini aldı.

Sahasında Kayserispor'u konuk eden Kasımpaşa, mücadelenin 34.  dakikasında Welliton'un attığı golle 1-0 geri düştü. İlk yarıyı geride tamamlayan  lacivert-beyazlı ekip, ikinci yarıda skoru lehine çevirmeyi başardı. Müsabakanın  50. dakikasında Samba Sow'un atılmasıyla 10 kişi kalan rakibi karşısında etkili  bir futbol ortaya koyan Kasımpaşa, 59. dakikada Adem Büyük, 66. dakikada ise  Veysel Sarı'nın golleriyle 2-1 öne geçti. Maçın 90+1. dakikasında Batuhan  Altıntaş ile bir gol daha bulan ev sahibi takım, sahadan 3-1 galip ayrıldı.
 
Süper Lig'de sezona 2-0'lık Trabzonspor mağlubiyetiyle başlayan  lacivert-beyazlılar, ikinci haftada Adanaspor ile 1-1 kaldı. İstanbul temsilcisi,  Adanaspor maçından sonra sırasıyla Medipol Başakşehir'e 3-1, Fenerbahçe'ye 5-1 ve  Bursaspor'a 1-0 yenildi.
 
Kayserispor karşısında sezonun ilk galibiyetini alan Kasımpaşa,  puanını 4'e yükseltti. İlk 5 haftada 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgiyle 5  puan toplayan Kayserispor ise 1-0 öne geçtiği maçta üstünlüğü koruyamayarak,  İstanbul'dan puansız ayrıldı.