Kartal Valdes’i alacak ancak…

Kartal Valdes’i alacak ancak…

Beşiktaş, yeni kaleci adayı Victor Valdes’i İstanbul’da kapsamlı bir sağlık kontrolünden geçirecek.

Transferde ön libero, stoper ve kaleci arayışını sürdüren Beşiktaş Yönetimi daha önce prensip anlaşmasına varılan Victor Valdes’le şartlı sözleşme imzalayacak.

Manchester United kulübü dizindeki kronik sakatlığı nedeniyle birçok kulübün almaktan vazgeçtiği İspanyol file bekçisini bedelsiz bırakmayı kabul etmişti. Tedbirli davranan siyah-beyazlıların, Valdes için sağlık raporu şartı getirdiği belirlendi.

İngiliz basınına göre yoğun tempolu antrenmanlar ve maçlardan sonra dizi şiştiği için kısa süreli olmak üzere sahalardan uzak kalabileceği iddia edilen Valdes’e, İstanbul’da geniş kapsamlı bir sağlık kontrolü uygulanacak.

ANTALYASPOR TRANSFERDEN VAZGEÇTİ

Beşiktaş Sağlık Heyeti Başkanı Sarper Çetinkaya yönetiminde yapılacak kontrollerde İspanyol kalecide kronik bir problem çıkarsa sözleşme tek taraflı fesh edilecek.

Antalyaspor geçtiğimiz günlerde kadrosuna katmayı düşündüğü Victor Valdes’den sakatlık endişesi nedeniyle vazgeçmişti.

Cenk Gönen’in takımdan ayrılacak olması nedeniyle kaleci takviyesi yapmak isteyen Beşiktaş, Valdes’le sözleşme yapılmazsa alternatif isimlerden birine yönelecek. Bu plan da gerçekleşmezse altyapıdan bir kaleci A takım kadrosuna dahil edilecek.