Kartal Caner Erkin'in tapusunu alıyor !

Kartal Caner Erkin'in tapusunu alıyor !

Beşiktaş, Antalyaspor maçında aşil tendonu kopan Caner Erkin'in bonservisini Inter'den alıyor.

Kartal en az 6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan milli futbolcuyu ortada bırakmayacak. Yapılan özel anlaşma gereği Çizme ekibine 1 milyon euro ödeyerek Caner’in bonservisini satın alma opsiyonu bulunan siyah-beyazlı yönetim sezon sonu gelmeden bu hakkını kullanacak.

Beşiktaş Yönetimi, Antalyaspor maçının ikinci yarısında sol ayak aşil tendonu kopan Caner Erkin’e sahip çıkacak. Siyah-beyazlıların, Inter’den satın alma opsiyonuyla birlikte 1 yıllığına kiralanan milli futbolcunun bonservisini alacağı bildirildi.
 
En az 6 ay sahalardan uzak kalacak olan Caner’in durumuyla ilgili Beşiktaş Sağlık Kurulu ile görüşecek olan siyah-beyazlı yönetim, yetenekli futbolcunun geleceği hakkında kararını verecek. Yapılan anlaşmaya göre Inter’e 1 milyon euro ödemesi halinde Caner’in bonservisini satın alma hakkı bulunan Beşiktaş bu konuyu şimdilik gündeme getirmeyecek. 
 
Milli futbolcunun şimdiye kadar ortaya koyduğu performanstan çok memnun olan siyah-beyazlı yöneticiler ilerleyen aylarda Çizme ekibi ile görüşerek bonservis pazarlığına başlayacak. Kulüpler arasında anlaşma sağlanırsa 1 milyon euronun çok altında bir rakama Caner’in bonservisi Beşiktaş’a geçecek.
 
Zor günlerinde Caner’e sahip çıkmak isteyen siyah-beyazlı yöneticilerin kendi aralarında yaptıkları değerlendirmede görüş birliğine vardıkları vurgulandı. Beşiktaşlı yöneticilerin, “Caner bu sezon oynadığı her maçta takıma önemli katkılar sağladı. Futbol hayatı bitmediği sürece, Caner Erkin bizim oyuncumuzdur. Gerekirse sezon sonu gelmeden bonservisini de alırız” diye konuştukları aktarıldı.

Milliyet