Kartal bileti kaptı !

Kartal bileti kaptı !

Beşiktaş, Avrupa'da zor da olsa bir üst tur biletini aldı.

UEFA Avrupa Ligi C Grubu 5. hafta maçında temsilcimiz Beşiktaş,deplasmanda Asteras Tripolis ile 2-2 berabere kaldı ve gruptan çıkmayı garantiledi.

Theodoros Kolokotronis Stadı'nda oynanan ve Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Manuel Jorge Moreira Sousa'nın düdük çaldığı mücadele 2-2'lik eşitlik ile sona erdi.

Beşiktaş'ı öne geçiren golleri 15. dakikada Demba Ba ve 61. dakikada penaltıdan Gökhan Töre kaydederken, Asteras Tripolis'e beraberliği getiren sayıları ise 72. dakikada Barrales ve 83. dakikada Parra kaydetti.

Alınan bu sonucun ardından Beşiktaş puanını 9 yaparak gruptan çıkmayı garantilerken, Asteras Tripolis ise 5 puanda kaldı ve gruptan çıkma umutlarını yitirdi. UEFA Avrupa Ligi C Grubu 6. hafta maçları kapsamında Beşiktaş sahasında Tottenham'ı ağırlarken, Asteras Tripolis ise Partizan'ın konuğu olacak.

BILIC'TEN İKİ DEĞİŞİKLİK

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, UEFA Avrupa Ligi C Grubu beşinci maçında Yunanistan'ın Asteras ekibiyle deplasmanda yaptıkları karşılaşmaya, son Kasımpaşa maçından iki farklı oyuncuyla takımını sahaya sürdü.

Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa'yı 2-0 yendikleri maçta stoperde Pedro Franco ve Tomas Sivok'un yokluğunda Ersan Gülüm-Necip Uysal ikilisine görev veren Bilic, Asteras karşısında savunmanın ortasında değişikliğe gitti. Hırvat teknik adam Ersan'ın yanında Kasımpaşa maçında cezalı olduğu için oynayamayan Franco'ya ilk 11'de şans verdi.

Savunmanın sağında Serdar Kurtuluş'a, solunda Motta'ya görev veren Bilic, orta sahayı Gökhan Töre, Veli Kavlak, Hutchinson, Olcay Şahan dörtlüsünden kurdu. Orta sahanın önünde Sosa'yı oynatan Hırvat teknik adam, ileride ise Demba Ba'yı ilk 11'de sahaya sürdü.

OLCAY İLK 11'E, KERİM YEDEĞE

Kasımpaşa maçında Bilic tarafından yedek bırakılan milli oyuncu Olcay Şahan, Asteras maçında formasına kavuştu. Avrupa maçlarının hepsinde ilk 11'de sahaya çıkan Olcay, ligde cezası nedeniyle İstanbul Başakşehir karşılaşmasında oynayamamıştı. Milli futbolcu, daha sonra ligde Kasımpaşa maçında da ilk 11'de şans bulamamıştı.

Formasını Olcay'a kaptıran Kerim Frei ise iki maç aranın ardından kulübeye döndü. Ligde Fenerbahçe, İstanbul Başakşehir ve Kasımpaşa ile oynanan son üç maçta ilk 11'de sahaya çıkan Kerim, en son UEFA Avrupa Ligi'ndeki Partizan maçında yedek kulübesinde oturmuştu.

3 EKSİK VE OĞUZHAN...

Kasımpaşa maçında yedek kulübesinde maça başlayan Oğuzhan Özyakup, Asteras karşısında da ilk 11'de forma şansı bulamadı.Beşiktaş'ın Avrupa'da Partizan'la oynadığı son iki maçta, ligde de Kayseri Erciyesspor, Fenerbahçe ve İstanbul Başakşehir karşılaşmalarında 11'de oynayan Oğuzhan, Bilic tarafından Kasımpaşa karşısında yedeğe çekilmişti.

Siyah-beyazlıların Kasımpaşa karşısında 2-0 kazandığı lig maçında stoper eksikliğinden dolayı bu bölgede görev yapan Necip Usal da yedekler arasında yer aldı. Beşiktaş'ın yedek kulübesinde Kerim, Oğuzhan ve Necip'in dışında kaleci Emre Metin, sakatlıktan çıkan İsmail Köybaşı, Mustafa Pektemek ve Atınç Nukan bulundu.

Siyah-beyazlılarda Sivok, Tolga Zengin ve Uğur Boral sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almadı. Teknik direktör Bilic, ayrıca Yunanistan'a getirdiği 20 futbolcudan genç kaleci Enes Fidayeo ve Ümit Karaal'i 18 kişilik maç kadrosuna dahil etmedi.

Asteras: 2 - Beşiktaş: 2

Asteras

Kosicky, Lluy, Sankare, Goian, Panteliadis, Gianniotas, Kourbelis, Zisopoulos, Parra, Fernandez, Mazza

Beşiktaş

Cenk Gönen, Serdar Kurtuluş, Pedro Franco, Ersan Gülüm, Motta, Gökhan Töre, Veli Kavlak, Hutchinson, Olcay Şahan, Sosa, Demba Ba

Goller: Dk. 15 Demba Ba, Dk. 61 Gökhan (pen.) (Beşiktaş), Dk. 72 Barbales, Dk. 83 Parra (Asteras)

Kırmızı kart: Dk. 73 Atiba Hutchinson (Beşiktaş)

İŞTE MAÇIN ÖZETİ

Diğer sayfada..

[PAGE]

90.DK: Hakem Manuel Jorge Sousa'nın düdüğüyle karşılaşma 2-2 sona eriyor. Bu sonuçla temsilcimiz Beşiktaş puanını 9'a çıkarıyor ve bir üst tura çıkmayı son maçlar öncesi garantiliyor.

90.DK: Temsilcimiz Beşiktaş, Demba Ba ile maçın son anlarında 3. gole çok yaklaşıyor ! Ani gelişen atakta Oğuzhan Özyakup'un pasıyla topla buluşan Demba Ba ceza sahaı içine giriyor. Rakibinden sıyrılan Demba Ba sol çaprazdan şutunu çekiyor ancak kaleci Tomas Kosicky gole izin vermiyor.

90.DK: Maçın sonuna en az 3 dakika ilave ediliyor.

90.DK: Jeronimo Barrales'in sağ kanattan yerden ortasında top kalecimiz Cenk Gönen'de kalıyor.

88.DK: Brian Lluy, sağ çaprazdan çok sert vuruyor ancak top yandan auta gidiyor.

86.DK: Kale vuruşunu geciktirdiği gerekçesiyle hakem Manuel Jorge Sousa sarı kartını Cenk Gönen'e çıkarıyor.

86.DK: Gökhan Töre'nin yerine Necip Uysal oyuna giriyor ve siyah-beyazlı ekibimimiz son değişikliğini gerçekleştiriyor.

85.DK: Anastasios Bakasetas'ın kullandığı serbest vuruşta top farklı şekilde üstten auta gidiyor.

85.DK: Serbest vuruşu kullanmak için topun başına Anastasios Bakasetas geçiyor.

84.DK: Veli Kavlak'ın Anastasios Bakasetas'e yaptığı faul sonrası Asteras Tripolis kaleyi cepheden gören bir noktadan serbest vuruş kazanıyor.

83.DK: GOL! Maalesef top bir ağlarımıza gidiyor. Anastasios Bakasetas'ın ceza sahası dışından şutunda top ceza alanı içinde Facundo Parra'ya çarpıyor. Kalecimiz Cenk Gönen'i yanıltan top ağlarla buluşuyor.

79.DK: Bu dakikalarda ev sahibi Asteras Tripolis yaptığı faullerle oyunu sertleştiriyor.

77.DK: Anastasios Bakasetas, Nicolas Fernandez'in yerine oyuna giriyor ve Asteras Tripolis son oyuncu değişikliği hakkını kullanmış oluyor.

77.DK: Beşiktaş yarı sahasının son metrelerinde Khalifa Sankare, Demba Ba'ya yaptığı sert faul sonrası sarı kart görüyor.

75.DK: Nicolas Fernandez'in ceza alanı sağ çaprazından şutunda kaleci Cenk Gönen yatarak topu çıkarmayı başarıyor ve sonrasında savunmamız tehlikenin daha fazla büyümesine izin vermiyor.

73.DK: Golden sonra Atiba Hutchinson hakeme itirazları sonucu ikinci sarıda kırmız kart görüyor ve Beşiktaş 10 kişi kalıyor.

72.DK: Beşiktaş, ikinci oyunucu değişikliği hakkını kullanıyor. Jose Sosa'nın yerine Oğuzhan Özyakup oyuna dahil oluyor.

72.DK: GOL! Asteras Tripolis, Jeronimo Barrales'in golüyle farkı 1'e indiriyor. Orta saha yayının önünden kullanılan serbest vuruşta top ceza sahası içine doğru gönderiliyor. Khalifa Sankare'nin altıpas içine doğru indirdiği topa Jeronimo Barrales tek vuruşla topu ağlara gönderiyor.

67.DK: Sağ kanatta Ersan Gülüm, rakibi Nicolas Fernandez'e taç çizgisi yakınlarında yapmış olduğu sert müdahale sonrasında sarı kart görüyor.

66.DK: Jose Sosa'nın sağ ayağıyla şutunda top barajdan geri dönüyor.

66.DK: Serbest vuruşu kullanmak için topun başına Jose Sosa geçiyor.

65.DK: Ceza sahası hemen gerisinde Nicolas Fernandez topu eliyle oynuyor ve Beşiktaş çok tehlikeli bir noktadan serbest vuruş kazanıyor.

64.DK: Siyah-beyazlı ekibimiz ilk oyuncu değişikliği hakkını gerçekleştiriyor. Olcay Şahan oyundan alınırken, Kerim Frei oyuna giren isim oluyor.

62.DK: Golden sonra Asteras Tripolis ikinci değişiklik hakkını kullanıyor. Dimitris Kourbelis'in yerine Fernando Usero oyuna giriyor.

61.DK: Yaptığı penaltı sebebiyle Dorin Goian sarı kart görüyor ve grubun son maçı olan Partizan karşılaşmasında cezalı duruma düşüyor.

61.DK: GOOOOOOOOOLLLLLLLLLL!! Beşiktaş, Gökhan Töre'nin penaltıdan attığı golle farkı 2'ye çıkarıyor. Gökhan Töre, sol ayağıyla yaptığı net vuruşla topu ve kaleciyi ayrı köşelere gönderiyor.

61.DK: Penaltı vuruşunu kullanmak için topun başına Gökhan Töre geçiyor.

60.DK: Temsilcimiz Beşiktaş penaltı kazanıyor ! Ramon Motta'nın pasıyla sol kanatta topla buluşan Olcay Şahan hızla ceza sahası içine giriyor ve Dorin Goian'ın müdahalesiyle yerde kalıyor ve hakem Manuel Jorge Sousa penaltı noktasını gösteriyor.

58.DK: Savunmanın uzaklaştırdığı topa Ramon Motta sol ayağıyla gelişine vuruyor ancak top yine rakip takım oyuncularından geri dönüyor.

58.DK: Serbest vuruşu kullanmak için topuna başına Jose Sosa geçiyor. Jose Sosa'nın ortasında savunma tehlikeyi uzaklaştırıyor.

57.DK: Pozisyon sonrasında Athanasios Panteliadis, hakem Manuel Jorge Sousa'dan sarı kart görüyor.

56.DK: Veli'den aldığı pasla hızla rakip yarı alana geçen Gökhan Töre, Athanasios Panteliadis'den sıyrılmak isterken sağ çaprazda yerde kalıyor ve temsilcimiz tehlikeli olabilecek bir noktadan serbest vuruş kazanıyor.

55.DK: Sağ kanatta topla buluşan Gökhan Töre için ofsayt bayrağı havaya kalkıyor.

54.DK: Sağ kanattan atağa çıkan Athanasios Panteliadis ceza sahası içine ortasını yapıyor. Penaltı noktası gerisinden Facundo Parra kafa vuruşunu yapıyor ancak top yandan dışarı çıkıyor.

51.DK: Beşiktaş, Jose Sosa ile sol kanattan korneri kullanıyor. Sosa'nın ortasında kaleci Tomas Kosicky çift yumrukla topu uzaklaştırıyor. Öncesinde de hava topu mücadelesinde Ersan Gülüm rakibi Athanasios Panteliadis'e faul yapıyor.

47.DK: Sağ kanattan gelen topu savunmamızda Pedro Franco kafayla uzaklaştırmak istiyor fakat top ceza sahası sağ çaprazında Nicolas Fernandez'e geliyor. Nicolas Fernandez, topu göğüsüyle kontrol ettikten sonra gelişine vuruyor ancak top farklı şekilde üsten auta gidiyor.

46.DK: Asteras Tripolis, ikinci yarıya oyuncu değişikliği yaparak başlıyor. Jeronimo Barrales, Giannis Gianniotas'ın yerine oyuna dahil oluyor.

46.DK: Hakem Manuel Jorge Sousa'nın düdüğüyle karşılaşmanın ikinci yarısı başlıyor.


DEVRE ARASI


45.DK: Hakem Manuel Jorge Sousa, ilk yarının sonuna uzatma eklemiyor ve ilk yarının sona erdiğini belirten düdüğünü çalıyor. Temsilcimiz Beşiktaş, Demba Ba'nın golüyle soyunma odasına 1-0'lık sonuçla önde giriyor.

42.DK: Facundo Parra, ceza sahası yayının gerisinden yerden şutunu çekiyor ancak kalecimiz Cenk Gönen'nin kontrolünde top yandan dışarı çıkıyor.

41.DK: Ters kanattan Jose Sosa'nın uzun pasıyla Serdar Kurtuluş sağ çaprazda topu kontrol ediyor. Topla birlikte ceza sahası içine giren Serdar Kurtuluş şutunu çekiyor ancak zayıf giden top kaleci Tomas Kosicky'de kalıyor.

38.DK: Beşiktaş, Jose Sosa ile hızla atağa çıkmak isterken Giannis Gianniotas topu eliyle oynuyor. Siyah-beyazlı oyuncular pozisyon sonrasında hakem Manuel Jorge Sousa'dan sarı kart bekliyor ancak aşırı itirazları sonucu sarı kartı gören isim Atiba Hutchinson oluyor.

37.DK: Asteras Tripolis, Giorgos Zisopoulos ile sağ kanattan köşe vuruşunu kullanıyor. Zisopoulos'un altıpas içine doğru ortasında Jose Sosa kafayla topu karşılıyor.

37.DK: Athanasios Panteliadis'in sağ kanattan ortasında savunmamızda Ramon Motta arka direkte riske girmiyor ve topu kornere gönderiyor.

35.DK: Serdar Kurtuluş'dan aldığı pasla Jose Sosa bekletmeden ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak Demba Ba'dan önce savunma topu uzaklaştırıyor.

31.DK: Gökhan Töre, Jose Sosa ile girdiği verkaç sonrasında ceza sahası içine hareketlenen Jose Sosa'yı bir kez daha görüyor. Jose Sosa, sol çaprazdan şutunu çekiyor ancak top savunmadan geri dönüyor.

29.DK: Ramon Motta'nın sol kanattan ortasında top önünde bulunan rakibinden geri dönüyor.

26.DK: Nicolas Fernandez, Veli Kavlak'tan şık bir çalımla sıyrıldıktan sonra sağ çaprazdan yerden şutunu çekiyor ancak kalecimiz Cenk Gönen yatarak topa sahip oluyor.

25.DK: Kaleyi cepheden gören bir noktadan Brian Lluy'un şutunda top savunmamızdan sektikten sonra kaleci Cenk Gönen'de kalıyor.

23.DK: Siyah-beyazlı ekibimiz farkı 2'ye çıkarma fırsatından yararlanamıyor ! Veli Kavlak'ın savunmanın arkasında attığı güzel pasla ceza sahası içinde Olcay Şahan topla buluşuyor. Olcay Şahan, bekletmeden boş durumdaki arkadaşı Demba Ba'ya pasını veriyor. Demba Ba, altıpasın gerisinde bomboş pozisyonda zoru başarıyor ve topu üstten auta gönderiyor.

21.DK: Nicolas Fernandez'in sağ kanattan kullandığı serbest vuruşta ön tarafta Demba Ba karşılıyor.

20.DK: Sağ kanatta Giannis Gianniotas, Ramon Motta'dan sıyrılmak isterken yerde kalıyor. Hakem Manuel Jorge Sousa, rakibini engellendeği gerekçesiyle maçtaki ilk sarı kartı Ramon Motta'ya gösteriyor.

17.DK: Giannis Gianniotas, önünü boşalttıktan sonra hafif sağ çaprazdan şutunu çekiyor ancak top az farkla yandan dışarı çıkıyor.

17.DK: Giannis Gianniotas, önünü boşalttıktan sonra hafif sağ çaprazdan şutunu çekiyor ancak top az farkla yandan dışarı çıkıyor.

15.DK: GOOOOOOOLLLLLLLL!!!!! Temsilcimiz Beşiktaş, Demba Ba'nın golüyle maçta öne geçiyor. Sol çaprazdan Gökhan Töre'nin güzel ortasında Demba Ba ceza sahası sağ çaprazından sağ ayağıyla topun gelişine mükemmel vuruyor ve topu ağlara gönderiyor.

14.DK: Gökhan Töre'nin pasıyla Jose Sosa sağ kanattan ortasını yapıyor ancak savunmada Khalifa Sankare kafayla topu karşılıyor.

12.DK: Serdar Kurtuluş'un sağ kanattan ortasında savunma arka direkte topu uzaklaştırıyor.

11.DK: Orta yuvarlağın içinde Dimitris Kourbelis, Atiba Hutchinson'u kayarak faulle durduruyor. Pozisyon sonrasında hakem Manuel Jorge Sousa, Dimitris Kourbelis'i uyarıyor.

8.DK: Bu dakikaya kadar ev sahibi Asteras Tripolis yaptığı presle temsilcimizin rahat oyun kurmasına izin vermiyor.

5.DK: Ev sahibi Asteras Tripolis net bir fırsattan yararlanamıyor ! Ceza sahası yayı içinden Nicolas Fernandez'in şutunda top savunmamızdan sekip üst direğe çarparak oyun alanına geri dönüyor. Sonrasında ise kaleci Cenk Gönen topa sahip oluyor.

4.DK: Facundo Parra'nın pasıyla Pablo Mazza sağ çaprazdan dengesini kaybetmesine rağmen şutunu çekiyor ancak top kalecimiz Cenk Gönen'nin üstünde kalıyor.

3.DK: Serdar Kurtuluş'un uzun pasıyla sağ kanatta topla buluşan Jose Sosa, rakibinden sıyrıldıktan sonra ceza sahası içine doğru ortasını yapıyor. Olcay Şahan, bekletmeden sağ ayağıyla şutunu çekmek istiyor ancak vuruşunu yapamıyor ve Asteras savunması tehlikeyi uzaklaştırıyor.

1.DK: Hakem Manuel Jorge Sousa'nın düdüğüyle karşılaşma başlıyor.

- Temsilcimiz Beşiktaş, sahaya kırmızı forması ile çıkarken, Yunan ekip Asteras Tripolis ise sarı forması ile sahada yer alıyor.
- İki takım oyuncuları geliyor ve karşılaşma seremoniden sonra başlayacak.

- Temsilcimizde Senegalli yıldız Demba Ba bu sezon Avrupa maçlarında attığı 7 gol ile dikkat çekerken bu akşam yine Beşiktaş'ın en büyük silahı olacak.

- Siyah beyazlılar bu akşam Avrupa kupalarında 173. karşılaşmasına çıkacak. Kara Kartallar daha önce çıktığı 172 maçın 64'ünü kazanıp 33'ünde berabere kaldı ve 75 müsabakada ise rakiplerine mağlup oldu.

- Ev sahibi ekip Asteras Tripolis'te ise sakatlıkları nedeniyle Martin Rolle, Ederson Tormena, Ritchie Kitoko, Ziguy Badibanga bu karşılaşmada yer almıyorlar.

- Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan Tomas Sivok, Tolga Zengin ve Uğur Boral bu mücadelede forma giyemeyecekler.

- Asteras Tripolis ise oynadığı 4 maçın sonunda 4 puanla 3. sırada yer alıyor.

- Grupta geride kalan 4 maç sonunda temsilcimiz Beşiktaş elde ettiği 2 galibiyet, 2 beraberlikle topladığı 8 puanla grupta 1. sırada yer alıyor.

- Saat 20:00'da başlayacak olan müsabakayı Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Manuel Jorge Sousa yönetecek.

- UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden temsilcilerimizden Beşiktaş, Yunanistan temsilcisi Asteras Tripolis ile deplasmanda karşı karşıya geliyor.


ASTERAS: Kosicky, Panteliadis, Sankare, Lluy, Goian, Fernandez, Zisopoulos, Kourbelis, Mazza, Parra, Gianniotas

BEŞİKTAŞ: Cenk Gönen, Serdar, Pedro Franco, Ersan, Motta, Veli, Atiba, Gökhan Töre, Sosa, Olcay, Demba Ba

MAÇ ÖNCESİ

Diğer sayfada...

[PAGE]

UEFA Avrupa Ligi B Grubu'nda liderlik mücadelesi veren Beşiktaş, Asteras Tripolis’e konuk oluyor. Yunanistan temsilcisinden 1 puan alması halinde gruptan çıkmayı garantileyecek olan Kara Kartal, 2. truda seri başı olmak için mutlak liderlik istiyor.

BEŞİKTAŞ'TA 3 EKSİK
Beşiktaş'ta 3 futbolcu sakatlıkları nedeniyle Asteras karşısında forma giyemeyecek. Tolga Zengin, Tomas Sivok ve Uğur Boral, sakatlıkları nedeniyle Yunanistan deplasmanında takımlarını yalnız bırakacak. Sakatlığı geçen İsmail Köybaşı ise teknik direktör Slaven Bilic'in görev vermesi durumunda takımdaki yerini alabilecek.
     
VELİ KAVLAK CEZA SINIRINDA
Beşiktaş'ın orta alan futbolcusu Veli Kavlak, sarı kart cezası sınırında bulunuyor.
     
UEFA Avrupa Ligi'nde 2 sarı kartı bulunan Veli, Asteras maçında sarı kart görmesi halinde cezalı duruma düşecek ve son hafta yapılacak Tottenham karşılaşmasında forma giyemeyecek.

İLK MAÇ BERABERE BİTTİ
Beşiktaş ile Asteras arasında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan ilk maç 1-1 berabere sonuçlandı.
     
Siyah-beyazlılar, topla oynama oranında yüzde 64'e 36 üstünlük kurmalarına rağmen, Yunan temsilcisi karşısında galip gelemedi. Gökhan Töre'nin 33. dakikada attığı golle öne geçen Beşiktaş, 88. dakikada Parra'nın golüne engel olamadı ve sahadan 1-1 beraberlikle ayrılmak zorunda kaldı.

İSTATİSTİKLERDE BEŞİKTAŞ ÖNDE
C Grubu'nda yapılan 4 maçın ardından Beşiktaş, istatistiklerde Asteras'dan daha iyi bir performans sergiledi.
     
Beşiktaş, yaptığı 4 maçta toplam 58, Asteras ise 55 şut attı. "Kara Kartallar"ın yüzde 59'luk topa sahip olma oranına karşın, Yunan ekibi bu alanda yüzde 40'a ulaşabildi.
     
ASTERAS, YUNANİSTAN LİGİ'NDE 7. SIRADA
Spor Toto Süper Lig lideri Beşiktaş'ın rakibi Asteras, Yunanistan Süper Ligi'nde 7. sırada bulunuyor.

Ligde oynadığı 9 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlik alan ve 3 kez yenilen Yunan ekibi, 14 puan topladı. Asteras, son lig maçında deplasmanda Atromitos takımına 4-3 mağlup oldu.
     
TOTTENHAM, PARTİZAN'I AĞIRLIYOR
Grupta 8 puan ve aynı averajla Beşiktaş ile liderliği paylaşan Tottenham, herhangi bir iddiası kalmayan Partizan'ı ağırlayacak. Londra'daki White Hart Lane Stadı'nda oynanacak karşılaşma bugün 22.05'te başlayacak. İki takım arasında Belgrad'da oynanan ilk maç 0-0 berabere tamamlanmıştı.

ASTERAS - BEŞİKTAŞ

STAT: Theodoros Kolokotronis
HAKEM: Manuel De Sousa
SAAT: 22:05
YAYIN: SPOR3.COM

ASTERAS: Kosicky, Lluy, Zisopoulos, Sankare, Panteliadis, Mazza, Usero, Munafo, Rolle, Tsokanis, Parra
TEKNİK DİREKTÖR: Staigos Vergetis

BEŞİKTAŞ: Cenk, Serdar, Ersan, Pedro, Motta, Hutchinson, Veli, Gökhan, Sosa, Olcay, Demba Ba
TEKNİK DİREKTÖR: Slaven Bilic