Kampın yıldızı Kadec !

Kampın yıldızı Kadec !

Kadlec, istatistik verilerinde adını 1 numaraya yazdırdı.

Fenerbahçe'de bir ara adı gönderilecekler listesinde yer alan Çek futbolcu, kamp boyunca tüm istatistik verilerinde adını 1 numaraya yazdırdı ve hocasının gözüne girdi.

Fenerbahçe'nin Topuk Yaylası kampı dün oynanan Sepahan maçıyla sona ererken, sarı-lacivertlilerde ön plana sürpriz bir isim çıktı. Bir ara adı gönderilecekler arasında dahi geçen Michal Kadlec, kampın yıldızı oldu. Çek futbolcu kamp boyunca tüm istatistik verilerinde adını 1 numaraya yazdırdı. Yaz tatilinde her gün antrenman yapan Kadlec'in bu sezonu hem kendisi hem de kulüp adına dönüm noktası olarak gördüğü ifade edildi. Kadlec'in 2. yılında daha fazla şans bulmak için tüm şartları zorladığı ve teknik heyetin takdirini kazandığı ifade edildi.

DİEGO'DA SORU İŞARETİ KALMADI

Fenerbahçe taraftarının heyecanla beklediği Diego, kampta teknik heyetin yüreğine su serpti. Sahaya çıkmadan önce defansif yönüyle ilgili soru işaretleri bulunan Brezilyalı, yaylada gösterdiği performansla bu endişeleri tamamen bitirdi. Diego, koşu mesafesi, süratli koşu, olumlu pas, ileriye doğru olumlu pas gibi önemli noktalarda takımın liderlerinden oldu. Diego'nun özellikle Yanal'ın çok önem verdiği 'top kaybedildiğinde takım olarak baskı' felsefesine çok iyi şekilde uyum sağladığı bildirildi.

Sabah