Kale emin ellerde

Kale emin ellerde

Geçtiğimiz sezonun son bölümünde performansıyla eleştiriler alan Volkan Demirel, bu sezon yepyeni bir görüntü çizdi.

Geçtiğimiz sezonun son bölümünde performansıyla eleştiriler alan Volkan Demirel, bu sezon yepyeni bir görüntü çizdi. Vitor Pereira sonrası değişim sağlayan futbolcuların başında gelen kaleci Volkan, bu durumu saha sonuçlarına da olumlu şekilde yansıttı.

Son 5 maçta sadece 2 gol yiyen ve takımının bu süreci yenilgisiz atlatmasında başrolü oynayan tecrübeli futbolcu, ligde de Isaksson ile beraber en başarılı isim oldu.

12 maçta 10 gol yiyen Volkan, en az gol yiyen kaleci konumuna geldi. Ayrıca Fenerbahçe kariyerinde ilk kez birinci kaptanlık görevini üstlenen 33 yaşındaki yıldız, aldığı sorumluluk ve takım arkadaşlarıyla yakaladığı başarılı iletişimle de fark yaratıyor.

Yıldırım’dan yakın markaj!

Başkan Aziz Yıldırım, Mersin İdmanyurdu maçından bir gün önce takımla önemli bir toplantı gerçekleştirdi. Kafileyle birlikte cumartesi günü Adana’ya giden Yıldırım gece oyuncuları ile bir araya geldi. Görüşmede hem sezon, hem de oyun beklentilerini aktaran Fenerbahçe’nin patronu bir takım uyarılarda bulundu.

Mersin maçının ardından takım ile havalimanında buluşan Başkan Yıldırım, futbolcuları ve teknik heyeti galibiyet ve oynanan iyi futbol sebebiyle tebrik etti.

İzin yaptılar

Sarı-lacivertli ekip, Mersin İdmanyurdu maçının ardından dünü izinli geçirdi. Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi’ndeki Molde sınavının hazırlıklarına bu sabah start verecek. Takımda sakatlığı süren iki isim bulunuyor. Dizinden menisküs ameliyatı geçiren Caner ile sağ dizinde ağrıları bulunan Meireles’in tedavisi devam ediyor. Bu iki futbolcu Molde maçında da yer alamayacak.

Yemekli kutlama

Fenerbahçeli oyuncular Mersin galibiyetini birlikte kutladı. Akşam yemeğinde bir araya gelen sarı-lacivertli futbolcular keyifli bir gece geçirdi. Robin van Persie yemeği instagram hesabından paylaştı.