Jürgen Klopp'un ilk hedefi: Domenico Berardi

Jürgen Klopp'un ilk hedefi: Domenico Berardi
Güncelleme:

Alman teknik adam Jürgen Klopp, Liverpool mesaisine hızlı başladı ve transfere el attı. Kulüpten ilk talep genç İtalyan Domenico Berardi...

Liverpool'un yeni teknik direktörü Jürgen Klopp'un, İtalya Serie A ekiplerinden Sassuolo'nun yıldızı Domenico Berardi'yi istediği belirtildi.
 
İtalyan Calciomercato'da yer alan habere göre; 21 yaşındaki genç golcüyü daha önce Dortmund'a da isteyen ancak başarılı olamayan Klopp, bu kez kararlı...
 
Opsiyon 25 milyon euro ve Juve'de...
 
İtalya Milli Takımı'yla ilk maçlarına çıkmaya hazırlanan Berardi, geçen sezon Juventus'un oyuncusu olarak Sassuolo'da kiralık oynamış, bu yaz ise 10 milyon euroluk bedelle Sassuolo'ya transfer olmuştu. Ancak Juventus ve Sassuolo arasında yapılan sözleşmede Torino ekibinin oyuncuyu 25 milyon euroluk bedelle yeniden kadrosuna katma opsiyonu bulunuyor. Siyah Beyazlıların Ocak ayında bu opsiyonu kullanmayı istediği belirtiliyor.
 
İstatistikler müthiş...
 
Gerçek mevkisi forvet arkası olan Berrardi, buna rağmen golcülüğüyle biliniyor. 3 senedir Serie A'da oynayan genç İtalyan, 66 maçta 31 gol atarken, 18 de asist yaparak oynadığı takıma ne kadar katkı yaptığını istatistiklerle de kanıtlıyor.
 
Fanatik